[ Viata de zi cu zi ] Trecut Vs Prezent Vs Viitor

Oricine vs Oricine in orice meci vrei tu !

Moderators: Style, Smythe

[ Viata de zi cu zi ] Trecut Vs Prezent Vs Viitor

Postby Robertyz » 30 Mar 2011, 18:10

Poate suna ciudat insa thread-ul Trecut Vs Prezent Vs Viitor reprezinta mai mult un portofoliu al vietii tale.

Exemplu :

Trecut : Despre trecutul meu nu prea am ce sa spun, am avut parte de tot ce mi-am dorit.Singurul lucru pe care il regret este comportamentul meu acasa, dar in special si la scoala unde m-am comportat ingrozitor fata de anumite persoane care meritau tot respectul din lume.

Prezent : Despre prezent pot spune ca este foarte bun.Sunt la liceul la care mi-am dorit si nu am probleme mari ( poate doar mici probleme de sanatate pe care in mare le-am rezolvat ) . Cel mai semnificativ lucru la prezentul de fata este regimul meu alimentar care m-a ajutat sa slabesc 23 de KG si pe care nu l-am terminat insa.

Viitor : In viitorul apropriat vreau sa termin cu bine liceul si sa urmez o facultate in Bucuresti.

Acum este randul vostru.
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Re: Trecut Vs Prezent Vs Viitor

Postby Crypt36 » 30 Mar 2011, 18:20

Trecut: Sa zicem ca am avut o copilarie ok desi recunosc ca am facut multe greseli pe care as vrea sa pot sa dau timpul inapoi sa pot sa le schimb.
Prezent: Asta e cea mai tare perioada posibila din viata unui om. Daca ar fi dupa mine as vrea sa traiesc aceasta perioada pentru restul vietii mele
Viitor: Intotdeauna mi-a fost teama de etapa asta a vietii mele, cand voi creste mare si va trebui sa-mi intemeiez o familie, sa-mi iau o slujba si etc. Mi-e teama ca in tara asta nu poti sa ajungi nimic si ca singura solutie ar fi strainatatea, despartindu-ma de parinti, rude si prieteni.

Aleg prezentul...
Image
Crypt36
Campion

User Title: The Atheist Gangster

Postby Ryu » 30 Mar 2011, 22:07

Doar viitorul conteaza 8-)
Ryu
Main Eventer

User Title: LeBlanc

Postby marian awesome » 30 Mar 2011, 22:27

Trecut=Regret doar ca in a4-a invatam ca spartul si ca nu am fost prea cuminte acaa
Prezent=Cu hobbyurile,scoala etc...
Viitor=Cand termin a8-a vreau sa ma stabilesc in Germania.
Votez prezentul
marian awesome
Main Eventer

Postby DéjàVu » 30 Mar 2011, 23:11

Eu unul, votez trecutul pentru ca a fost cred cea mai frumoasa perioada din viata mea. Copilaria mi-am petrecut-o in anii '90, fara internet, fara foarte multa tehnologie, oportunitati, dar cu amintiri deosebite prin prisma faptului ca atunci trebuie sa intemeiezi relatii face-to-face. Distractia se baza pe jocuri cu prietenii, jucarii, jocuri pe calculator ca Prince of Persia (originalul), Warcraft 1 si 2, Bomberman, Pac-man care pe vremea aia erau o adevarata revolutie din punctul asta de vedere. Ascultam muzica destul de bizara precum Andre, Body & Soul sau mai stiu eu ce. Ma uitam 24 de ore din 24 pe Cartoon Network fara ca desenele animate mult mai frumoase decat cele de azi sa fie dublate si de asemenea la emisiunile de pe Protv ca "Te uiti si castigi", "Vacanta Mare", matinalul cu Florin Calinescu. Pentru mine au fost cei mai frumosi ani si cele mai frumoase amintiri, cele ale copilariei. Dupa aceea a venit scoala, liceul si nici acolo nu aveam aproape nicio grija, plimbari peste plimbari, chiuluri, dar si invatat pentru a reusi sa fac ceva in viata.

Prezentul pot sa spun ca nu mai e atat de frumos pentru ca parca nu mai exista suficient timp pentru nimic. Acum trebuie sa te gandesti la cariera, trebuie sa te gandesti la familie, sa iti porti singur de grija si sa le porti si altora de grija. Responsabilitati multe si de asemenea si probleme multe.

Cat despre viitor, nu stiu, vom vedea...ce va fi, va fi...sa speram ca totusi de bine.
Image
DéjàVu
VIP

User Title: Outrageous

Postby AleXXander » 30 Mar 2011, 23:13

Prince of Persia (originalul)

E ala care incepe intr-un castel si trebuie sa bei niste substante, unele dintre ele putand fi otravuri ? Daca e ala, l-am jucat si eu, dar pe jocuri din alea video.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby DéjàVu » 30 Mar 2011, 23:19

Da...chiar de acela zic. Eu unul nu l-am terminat niciodata, de...ce sa stiu la 6 - 7 ani cand il jucam pe Windows 95? Noroc ca mai existau si jocuri ca Sega Megadrive care erau putin mai avansate tehnologic, in special grafic si pe care le-am stricat de cat am apasat pe butoanele lor.
Image

Image
Image
Image
DéjàVu
VIP

User Title: Outrageous

Postby Havok » 30 Mar 2011, 23:27

Trecut:cea mai frumoasa perioada din viata mea.
Prezent:cea mai de rahat perioada din viata mea.
Viitorul: :|
Vot trecutul.
Last edited by Havok on 31 Mar 2011, 10:03, edited 1 time in total.
Image
Havok
Campion

User Title: Tweener

Postby AleXXander » 30 Mar 2011, 23:35

De aici ideea cu personajul Ryu Hayabusa din e-fed-uri.

Image
Image
Image

Oricat mi-ar place trecutul pe care il am, votez viitorul. Mereu sunt interesat de ceea ce urmeaza si nu regret nimic din ce am facut. :mrgreen:
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Style » 30 Mar 2011, 23:39

DéjàVu wrote:Da...chiar de acela zic. Eu unul nu l-am terminat niciodata, de...ce sa stiu la 6 - 7 ani cand il jucam pe Windows 95? Noroc ca mai existau si jocuri ca Sega Megadrive care erau putin mai avansate tehnologic, in special grafic si pe care le-am stricat de cat am apasat pe butoanele lor.
Image

Image
Image

Si eu l-am jucat :D .
Ca sa fiu si eu on.
Trecutul : Am avut cateva chestii destul de nasoale in copilarie , dar am avut si parti frumoase cand n-aveam internet si avea decat un calculator alb-negru , abia peste cativa ani am reusit sa iau unul cat de cat bun in care am jucat un joc super tare pentru vremea aia :lol:
Prezentul : N-as zice ca e o perioada buna a vietii mele , sunt momente pe care nu as vrea sa le traiesc.
Viitor: Mereu m-am gandit cu teama la viitor pentru ca ma gandesc ca intr-un final ajung intr-o groapa.
Vot Trecut , cred.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby Robertyz » 31 Mar 2011, 10:13

Acum depinde si de varsta fiecaruia, oricum pana la varsta de 18-19 ani eu zic ca este cea mai frumoasa perioada din viata cand nu ai parte de greutatile vietii.Trecutul, in special copilaria, pana la varsta de 13-14 ani e frumoasa, dupa o sa inceapa sa fie din ce in ce mai grea viata.Perioada adolescentei, in special perioada in care esti la liceu este cea mai frumoasa.
TEAM FOREHEAD

Robertyz
VIP

Postby kraven » 31 Mar 2011, 11:36

Contează ?
Trecutul : Mai de mult , toți de pe strada mea ieșeam afară , chit că era zi de școală , chit că nu . Nu exista zi în care să treci pe acolo și să nu vezi vre-un copil jucându-se , singur sau nu .
Prezentul : Toți la "Iubiri Secrete" , "Star Wars" și altele , nu mai iasă nimeni afară .
Viitor : În viitor o să se ducă cu avionu' până la magazin :? .

VOT TRECUT !
Image

Image
kraven
Campion

User Title: MUZICĂ !

Postby Style » 31 Mar 2011, 11:40

kRaVVeNN™^^ wrote:Contează ?
Trecutul : Mai de mult , toți de pe strada mea ieșeam afară , chit că era zi de școală , chit că nu . Nu exista zi în care să treci pe acolo și să nu vezi vre-un copil jucându-se , singur sau nu .
Prezentul : Toți la "Iubiri Secrete" , "Star Wars" și altele , nu mai iasă nimeni afară .
Viitor : În viitor o să se ducă cu avionu' până la magazin :? .

VOT TRECUT !

Doh te lauzi de parca esti mare rau acu . Chestiile de genul " toti de pe strada mea ieseam afara"(bine tu ai facut un dezacord gramatical) o spun deobicei cei care nu aveau calculator si chestii dastea moderne ..
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby kraven » 31 Mar 2011, 11:49

Pe la 6-7-8 ani ieșeam afară cu toții .
Image

Image
kraven
Campion

User Title: MUZICĂ !

Postby Robertyz » 31 Mar 2011, 12:22

Calculator sau internet.Pana la 13 ani nu am stiut ce este internet, si acum de la 5-6 ani vezi copii online pe mess sau pe internet.

Oricum trecutul este frumos, insa din pacate nu putem trai in trecut.Prezentul este cea mai interesanta perioada din viata.Trecut a fost, viitorul este imprevizibil, prezentul ne apartine. :D
TEAM FOREHEAD

Robertyz
VIP

Postby MTN2K10 » 31 Mar 2011, 22:00

Ceea ce este trist este ca vezi copii de 3-4 ani cum sunt ruinati de Ben10 si cum vor sa te distruga cu omnitrixul cumparat de mami cu saij' de mii. Este si mai trist cum un copil de 6-7 ani sta la calculator si se joaca toate porcariile . Este si mai trist cum un copil de 10 ani o da manuela in fata calculatorului . Mi-a placut trecutul , cand nu auzisem de calculator , cand de-abia in clasa a 5-a mi-au luat parintii calculator . Cum jucam pana seara : Sapte pietre , potera & other stuffs , cum veneam manjiti de noroi cand ploua si cum veneam cu nisip in papuci de la wrestling prin nisip . E foarte suparator cum vine un tanc de 4 ani si zice ca "una l-a muscat de puta". E foarte suparator , chiar la varsta mea , cand erau vremurile noastre , nu auzeai asta prea des . Tancii s-au emancipat si se cred superiori doar pentru ca stau pe mess 9/12 si stiu cum sa desfaca unitatea . E dezamagitor cum toti tancii de clasa a 2-a fumeaza dupa lemne ca sa nu ii vada maica-sa . Chiar si acum imi amintesc cum erau casetele cu jocuri , cand vindeam jocuri " De colectie " 121 la 10 lei (100 de mii pe atunci) . Cum ma trezeam dimineata pe la 6 ca sa vad toate desenele in maraton pana la 12 , cum radeam cu prietenii de freza lui Dexter si cum visam noaptea dupa ce vedeam un film din seria "Dracula" . WHERE THE FUCK ARE OLD MEMORIES ? De ce au descoperit tancii nevoia de a baga tigara in gura si de ce nu se mai spala altii pentru ca rateaza nu stiu ce emisiune gen Iubiri Secrete . Pe-atunci nu exista sa puti , era o societate putin mai organizata . Acum , schimb putin subiectul , scoala este atat de haladita , incat unii inteligenti sunt supusi sa stea cu catastrofe in clasa . E dezamagitor si pentru aia slabi , dar si pentru aia buni . Am ajuns cu bine la un colegiu de exceptie , unde am mai scapat de prafari , dar sunt si aici , don't be so afraid . Ma bucur ca am ajuns in prezent si ca imi traiesc viata din toate rasputerile , incerc sa fac ceea ce e mai bine si incerc sa ma rup de aceasta societate care ne omoara pe zi ce trece . Si iata ca , incetul cu incetul , am facut trecerea si spre prezent . Despre viitor nu vreau sa ma pronunt , pentru ca nu sunt un tip care sa ia deciziile de-a lungul anilor . In 15 iunie 2012 decid la ce profil vreau sa dau . Sper ca voia sortii sa ma duca intr-un loc cat mai bun , ferit de oameni rai , unde sa imi pot asigura o casa , sa-mi intemeiez o familie , sa am o masina si sa fiu bine pe plan emotional .
Image
MTN2K10
dodolinaa

User Title: -pd iz justacopyofme

Postby Robertyz » 01 Apr 2011, 11:47

^ In legatura cu profilul ( liceul ) la care vrei sa dai...alege dupa cum iti dicteaza inima si nu dupa ce iti spun ceilalti din jurul tau.Chiar daca ai medie de primul liceu, daca tu nu vrei nu trebuie sa intri acolo.
TEAM FOREHEAD

Robertyz
VIP

Postby Crypt36 » 01 Apr 2011, 12:30

^^ Imi place cum gandesti ;)
Image
Crypt36
Campion

User Title: The Atheist Gangster

Postby Shift » 03 Apr 2011, 13:17

Toate.Nu ma pot decide.
Shift
Main Eventer

User Title: slatinean

Re: [ Viata de zi cu zi ] Trecut Vs Prezent Vs Viitor

Postby Wordlife » 12 Apr 2011, 20:09

M-am simtit bine si in trecut,desi am facut multe greseli care as vrea sa le pot schimba si au lasat si urme,am reusit pe o parte sa le corectez dar mai am destul de mult de lucru,dar am avut parte de experiente noi si per total a fost bine,dar si cu o oarecare urma de regret.
In prezent sunt bine,am cele mai mari note din clasa,prieteni pe care ma pot baza ..
Viitor:Sper sa fie unul bun
Nu votez nimic,pt ca fiecare perioada a vietii are farmecul ei ,deci nu ma pot decide ;)
Image
Sig by Robert
Turn it up,
Wanna hear it pumping,the beat is on fire
Burn it up,all the way up
Wordlife
Campion

User Title: Pepsi Freak

Next

Return to Versus