by MTN2K10 » 31 Mar 2011, 22:00
Ceea ce este trist este ca vezi copii de 3-4 ani cum sunt ruinati de Ben10 si cum vor sa te distruga cu omnitrixul cumparat de mami cu saij' de mii. Este si mai trist cum un copil de 6-7 ani sta la calculator si se joaca toate porcariile . Este si mai trist cum un copil de 10 ani o da manuela in fata calculatorului . Mi-a placut trecutul , cand nu auzisem de calculator , cand de-abia in clasa a 5-a mi-au luat parintii calculator . Cum jucam pana seara : Sapte pietre , potera & other stuffs , cum veneam manjiti de noroi cand ploua si cum veneam cu nisip in papuci de la wrestling prin nisip . E foarte suparator cum vine un tanc de 4 ani si zice ca "una l-a muscat de puta". E foarte suparator , chiar la varsta mea , cand erau vremurile noastre , nu auzeai asta prea des . Tancii s-au emancipat si se cred superiori doar pentru ca stau pe mess 9/12 si stiu cum sa desfaca unitatea . E dezamagitor cum toti tancii de clasa a 2-a fumeaza dupa lemne ca sa nu ii vada maica-sa . Chiar si acum imi amintesc cum erau casetele cu jocuri , cand vindeam jocuri " De colectie " 121 la 10 lei (100 de mii pe atunci) . Cum ma trezeam dimineata pe la 6 ca sa vad toate desenele in maraton pana la 12 , cum radeam cu prietenii de freza lui Dexter si cum visam noaptea dupa ce vedeam un film din seria "Dracula" . WHERE THE FUCK ARE OLD MEMORIES ? De ce au descoperit tancii nevoia de a baga tigara in gura si de ce nu se mai spala altii pentru ca rateaza nu stiu ce emisiune gen Iubiri Secrete . Pe-atunci nu exista sa puti , era o societate putin mai organizata . Acum , schimb putin subiectul , scoala este atat de haladita , incat unii inteligenti sunt supusi sa stea cu catastrofe in clasa . E dezamagitor si pentru aia slabi , dar si pentru aia buni . Am ajuns cu bine la un colegiu de exceptie , unde am mai scapat de prafari , dar sunt si aici , don't be so afraid . Ma bucur ca am ajuns in prezent si ca imi traiesc viata din toate rasputerile , incerc sa fac ceea ce e mai bine si incerc sa ma rup de aceasta societate care ne omoara pe zi ce trece . Si iata ca , incetul cu incetul , am facut trecerea si spre prezent . Despre viitor nu vreau sa ma pronunt , pentru ca nu sunt un tip care sa ia deciziile de-a lungul anilor . In 15 iunie 2012 decid la ce profil vreau sa dau . Sper ca voia sortii sa ma duca intr-un loc cat mai bun , ferit de oameni rai , unde sa imi pot asigura o casa , sa-mi intemeiez o familie , sa am o masina si sa fiu bine pe plan emotional .