WrestleMania XXVII - [Official Thread] NO SPOILERS!

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Omul serii la WrestleMania va fi...

John Cena
3
5%
The Miz
7
12%
The Rock
17
29%
Undertaker
16
28%
Triple H
5
9%
Michael Cole
1
2%
Jerry Lawler
1
2%
Edge
3
5%
Alberto Del Rio
4
7%
Altul (specific la comentariu)
1
2%

Total votes : 58

Re: WrestleMania XXVII - [Official Thread] NO SPOILERS!

Postby mrciocio » 05 Apr 2011, 15:53

Spoiler: show
Imi pare rau ca n-am putut sa intru pe forum mai devreme(insemnand ieri la 14:30)

WH Championship: Edge vs Alberto del Rio
Meciul ce mi-a placut cel mai mult, desi scurt, s-a aratat ce vroia lumea sa vada, n-au fost multe manevrele semnatura( lipsa entzurighi si Impaler ddt) dar a fost un meci caruia i-am savurat toate momentele.
In legatura cu finalul, multi din cate vad au fost dezamagiti ca n-a luat Del Rio titlul insa o spun ca e prea devreme- a castigat Edge cum speram si cum m-asteptam. Momentul cu distrugerii Rolls Royce-ului a fost bun.

Cody Rhodes vs Rey Mysterio
Al doilea cel mai bun meci de la 'Mania, a fost un meci extrem de bun, Rhodes a lucrat impecabil si si-a jucat foarte bine personajul, contrar asteptarilor meciul a fost castigat de Rhodes,"murdar" dar n-a dezamagit.

The Corre vs Kane, Big Show, Santino Marella & Kofi Kingston
Un meci scurt ca sa fie loc de promo-uri backstage care nici macar n-au fost live- meci de entertain previzibil, final prin KO al lui Big Show sau pauza de masa pentru altii

Randy Orton vs CM Punk
Meciul in care aveam asteptarile cele mai mari a fost o dezamagire- FAIL- si din pricina bookingului meciului dar si din pricina castigatorului, eu fiind fan Punk declarat am cam scartait din maxilare la final

Snookie, Trish Stratus & John Morrison vs Michelle McCool, Layla & Dolph Ziggler
Un meci...bun, nu mi-au placut doua lucruri:Snooki si finalul care e tot cu Snooki, vreau sa zic ca lumea nu plateste 1000$ ca sa-i vada suncile lui Snooki, lumea vrea sa vada niste miscari de-ale lui Trish cat mai perverse..

The Undertaker vs Triple H
Cel mai asteptat meci la WM27 a fost si poate cel mai slab atat din pricina faptului ca nu s-a folosit un booking mai simplu dar si din pricina ca ginerele a fost pus over, atat incat lui 'taker i s-au facut 3 pedigree-uri(si-a iesit din toate 3, ce mi se pare exagerat) cat si un tombstone plus loviturile de scaun la podea dar si una in cap(n-am uitat-o, bye bye PG) un final cu hall's gate foarte previzibil, undertaker nici n-a putut sa pozeze l-a sfarsit de meci din cauza accidentarii keyfabe bineinteles- doarvut un meci "greu'' - in nici un meci din cariera lui 'taker n-a fost atat de umilit, l-au facut sa para neajutorat in fata lui hhh, si un copil de 12 ani scria un booking mai bun pt meciul asta dar asta-i si vina lui hhh care a fost de acord sa-si ia bataie doar cu conditia sa il distrug pe undertaker chestia aia cu:"I stop you streak or i die trying" si-a pierdut din credibilitate pt ca ar fi trebuit ca el sa fie cel lesinat dupa meci sau macar sa-i fi luat targa pe amandoi...atat
Michael Cole vs Jerry Lawler
A fost un moment grozav pt ca m-am uitat la exact cea ce ma asteptam multa gluma, caterinca- am ras(poate din cauza euforiei de 4-5imineata) de Cole si de faza cu prosopul F**king EPIC, SCSA a fost foarte tare cu acele stunnere pe Swagger si Booker( eram SIGUR c-o s-o incaseze booker-t SIGUR), totusi ce vina avea josh, m rog. Poate al treilea "meci" de la'Mania

WWE Championship: The Miz vs John Cena
Cine a mai vazut meci ME de la WM care sa se termine cu double count-out, si ce e cu ggosarul ala pe Cena?Nu m-am luat niciodata de outfit-ul lui Cena dar acum, rosu aprins, really? the Rock a crezut ca e simpatic sa-i termine pe main eventeri si sa pozeze...meci scurt si aiurea si final aiurea.

Concluzie:
De ce a fost un 'Mania atat de slab?meciuri ce n-au fost castigate clean, interferente, promouri lungi de backstage si reclame, meciuri de mantuiala- n-a fost un show nici macar de SummerSlam. Tot ce pot sper e ca WWE-ul sa-si ia revansa cu WM28 di Miami care nu sper,imi doresc sa iasa ceva calumea dupa esecul de pe 03.04 2011

Astept sa vad Raw-ul, il trage acum- sper ca macar Extreme Rules sa fie mai bun

-
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby DéjàVu » 06 Apr 2011, 10:12

The following is from corporate.wwe.com:

Pursuant to WWE's Concussion policy, the stunt of using a folded metal chair shot to the head is prohibited. Triple H and The Undertaker have both been fined for violating this policy at WrestleMania XXVII. WWE penalizes through fine and/or suspension for violation of this policy, which is unchanged and still in effect.

LOL!
Image
DéjàVu
VIP

User Title: Outrageous

Postby Armageddon™ » 06 Apr 2011, 11:15

^^Imi bag ceva in era PG!E ciudat ca Hunter a fost penalizat!Cred ca asta e sfarsitul PG!
Armageddon™
Campion

User Title: Notorious

Postby DéjàVu » 06 Apr 2011, 12:05

Pai daca era sfarsitul nu mai amendau pe nimeni...deci...slabe sanse.
Image
DéjàVu
VIP

User Title: Outrageous

Postby mrciocio » 06 Apr 2011, 14:17

Si eu care m-am bucurat ca am vazut un chairshot la cap si am crezut ca WWE-ul o ia pe calea cea buna, ma f** in PG-era, sa-l faca R-era
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby John_Cena » 06 Apr 2011, 15:08

DéjàVu wrote:Pai daca era sfarsitul nu mai amendau pe nimeni...deci...slabe sanse.

Voi chiar credeti ca i-a penalizat??Au scris si ei pe site ca sa dea credibilitate...
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby Cosmin080 » 06 Apr 2011, 15:32

Mie mi-a placut mult faza cu SCSA si The Rock in backstage.
Image
Cosmin080
Midcarder

User Title: 080

Postby John_Cena » 06 Apr 2011, 15:52

Reactia a fost pe masura.Pacat ca nu au bagat si un dialog comic intre cei 2.
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby nWo_4_life » 07 Apr 2011, 13:37

WWE Wrestlemania 27
Image

Spoiler: show
The Set – Super tare !

The Rock - Fuck Yeah! “If you smellllll….!”

Edge vs Alberto Del Rio – Dezamagire mare. Fucking letdown. Un reign foarte slab al lui Edge care putea sa se incheie intr-un mod foarte interesant, cu Christian heel turn, ADR new champion, si ar fi fost un moment classic al Wrestlemania. In schimb, primim un meci foarte plictisitor, in special inceputul, niciun pic de suspans, si WWE a recunoscut oficial ca tot hype-ul pt Alberto Del Rio, tot Royal Rumble de 40 de oameni, totul a fost pointless, useless si degeaba. Au fost niste momente destul de misto, dar Christian si Brodus Clay au fost pusi doar sa-ti dea tease ca face heel turn, dar nu, continua copilariile. Nici macar n-au distrus masina aia, doar au zgariat-o si au spart un geam! Interes mic din partea fanilor. FUCK YOU, big letdown!

Cody Rhodes vs Rey Mysterio – Performanta lui Cody Rhodes e cu adevarat de aplaudat, a fost la nivel inalt! E foarte interesant personajul sau, dar depinde de cum il vor folosit mai departe. Meci misto, interes putin de la fani.

Smackdown 8 Man SHIT – Ce mod mai bun decat asta de a recunoaste oficial ca Smackdown este absolut ZERO ? Nici nu stiu ce a durat mai mult, meciul sau intrarile, si apropo de intrari, Kane si Big Show nici nu au fost lasati sa ajunga in ring si sa-si faca pose-urile bine cunoscute ! For fuck’s sake! Corre sunt cea mai jalnica adunare din zeci de ani de WWE si totul a fost o pierdere de timp. This was another, pointless moment.

Randy Orton vs CM Punk – Build-ul a fost foarte slab, meciul mie mi s-a parut destul de bun, dupa standarde normale, dar pot sa zic ca la nivelul lor, la WRESTLEMANIA, putea fi ceva mult mai memorabil, in afara de RKO-ul de final, previzibil.

Backstage Moments – The Rock was awesome! Mark out moment atunci cu Stone Cold! PeeWee e groaznic de enervant si deranjant. Tare fazele cu Mae Young, ahaha. Puteau sa bage mai multe faze cu nume din trecut. Si treaba cu Snoop Dogg a fost ok, dar Zack Ryder trebuia folosit mai mult, the guy is pure gold! FUCK YOU Little Bastard!

Michael Cole vs Jerry Lawler – Stiti, chiar aveam asteptari de la meciul asta sa fie ceva entertaining, distractiv, cu reactii misto de la fani, dar ciuciu. EXTREM de lung si EXTREM de plictisitor! Inteleg ca Michael Cole e non-wrestler, dar daca stiau ca nu e in stare sa scoata ceva entertaining in ring, nu trebuia sa faca acest feud. Fanii nu au avut nicio reactie calumea pana la primul Stunner. Macar am vazut si Spin-a-roonie. Macar l-am auzit si pe Jim Ross.

Undertaker vs Triple H – Man, this was awesome! Nu la nivelul Taker vs HBK, dar awesome! Intrarea lui Triple H cu “For Whom the Bell Tolls” a fost foarte misto. Si desigur, “ain’t no grave that can hold my body down”! Asa arata un meci cu adevarat serios, main event like. Fanii extaziati, si asta cu adevarat, nu o scandare “Del Rio!” de la 4 oameni in spate. Entuziasm adevarat, chiar am avut senzatia ca streak-ul se duce, desi stiam ca nu se va intampla asta. Meciul a avut psihologie si storyline-ul foaret bine folosit, te-a tinut captivat si si sa crezi ca orice se poate intampla. Mi-a placut la nebunie cum Triple H l-a distrus in ultimul hal pe Taker, dar tot n-a reusit sa sparga streak-ul. “why don’t you just die!”. Nu credeam ca se va termina la Hell’s Gate, mai ales cand Triple H luase ciocanul. Asta trebuia sa fie main eventul, cu 19-0 in background!

Snookie Mania – Surpriza serii, baletul lui Snookie. Meciul a fost o laba trista, mi-a placut expresia de pe fata lui Morrison, ceva gen “asta e partea mea!’ poc si gata meciul. This was another, fucking pointless moment. Fuck LayCool.

The Miz vs John Cena – Fucking super tare promoul video al lui Miz! Mi-amintesc cand TNA facea astfel de video-uri prin 2006. Deci a fost super super tare intro-ul lui Miz. Intro-ul lui John Cena jalnic, absolut jalnic. This was another, pointless moment. Meciul a fost foaaarte slab, si plictisitor. Nu stiu ce naiba e cu serviata aia dupa Miz si Riley, niciodata n-am inteles. A fost misto momentul cand i-a dat cu ea in cap Miz si Cena aproape luand victoria imediat. O surpriza foarte mare ca Cena n-a plecat cu titlul. The Rock awesome! Dar Miz nu a iesit cu nimic over aici.

Conclusion
Asta a fost clar WWEMania, nu Wrestlemania, avand in vedere ca WWE nu mai e companie de wrestling. Au fost niste meciuri pe care le-am asteptat cu interes, si-au batut joc de Daniel Bryan vs Sheamus care ar fi putut fi un mare plus pt show, Del Rio e si mai mult o gluma proasta decat inainte, Edge face champion sucks big time, Michael Cole e grozav la microfon, dar daca il pui sa faca ce l-au pus la showul asta e total garbage, Corre sunt mai useless si ratati ca niciodata, main event foarte slab, doua meciuri pointless in stil mare.Miz nu a iesit cu nimic din showul asta, decat intro-ul grozav, a contat in meciul asta? nu, i-a pasat cuiva ca a pastrat centura ? nu. Macar el e in stare sa se faca important dupa toate astea. Sa vedem, meciurile Orton/Punk si Rey/Rhodes au fost distractive, iar meciul Taker/HHH a fost super, dar extrem de prost plasat. Trebuia main event, Goddamnit! The Rock was awesome. Oo, desigur, publicul. Pentru 72 de mii de oameni, au fost extrem de dezamagitor. Se mai auzea din cand in cand un grup de cativa oameni prin spate care strigau “Del Rio!” “Let’s go Cody!’, dar extrem de slab! Singurul meci cu reactii adevarate a fost Taker/HHH scandari calumea, alea alea, lumea in picioare, entuziasm. Un show dezamagitor, cu public foarte slab. Ba, de cand n-am ascultat calumea niste manele!
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby Bob Marley™ » 30 Apr 2011, 19:51

According to Marc Graser of Variety, this year's Wrestlemania has surpassed one-million ppv buys. The number is up from last year by almost 30% domestically and nearly 15% overseas according to Graser. Exact figures should be released in the coming weeks.

Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby nWo_4_life » 30 Apr 2011, 19:54

Au trebuit adusi The Rock si Stone Cold cu rol mare, Undertaker vs Triple H, cand ei vroiau Taker vs Barrett si Trips vs Sheamus, plus HBK ca sa reatinga un milion.

Iar showula fost jalnic. One match PPV, and the other stuff = SHIT.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby Bob Marley™ » 30 Apr 2011, 20:22

nWo_4_life wrote:Au trebuit adusi The Rock si Stone Cold cu rol mare, Undertaker vs Triple H, cand ei vroiau Taker vs Barrett si Trips vs Sheamus, plus HBK ca sa reatinga un milion.

Si mie mi s-a parut un show slab insa au reusit sa-si atinga obiectivul.Asta e cel mai profitabil WrestleMania de 3 ani incoace.
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby Tommy Angelo™ » 01 May 2011, 11:41

Bob Marley™ wrote:
nWo_4_life wrote:Au trebuit adusi The Rock si Stone Cold cu rol mare, Undertaker vs Triple H, cand ei vroiau Taker vs Barrett si Trips vs Sheamus, plus HBK ca sa reatinga un milion.

Si mie mi s-a parut un show slab insa au reusit sa-si atinga obiectivul.Asta e cel mai profitabil WrestleMania de 3 ani incoace.

Fani prosti.Daca ar inceta sa mai cumpere toate cacaturile oferite de Vince,poate s-ar schimba conditia din companie.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Previous

Return to WWE