In IFF nu sunt doar eu organizator, mai sunt si Phenom, respectiv Trademark, dar inteleg ca nu se prea vad. =))
Ma voi referi in special la ultimele luni, pentru ca in perioada asta am fost in toate 3:
- Cel mai bun roster - De departe W365, mai ales incepand din septembrie. Urmatoarea pozitie egalitate intre WRM si IFF.
- Cele mai bune feud-uri/story-uri - Cred ca WRM-ul si IFF-ul au avut in ultimele 3 luni si au cele mai bune feud-uri la ora actuala.
- Cele mai bune meciuri - IFF, cel putin ultima luna a fost magnifica, imperiala, magistrala, cu cel putin doua MOTYC-uri, serios vorbind, chiar daca am bagat epitetele bine-cunoscute.
Au fost si in WRM tot vreo doua bune, intre DejaVu si Trademark, respectiv TyG3R si LgK, dar ultimul nu se compara cu al lui TyG3R cu Aforic din IFF.
- Cel mai bun booking - W365 si IFF. Aici e vorba de ideile organizatorilor, nu de story-uri/feud-uri, ca alea pot fi facute si de useri, nu tre' sa aiba legatura organizatorii. Bookingul din WRM seamana cu cel din TNA. In W365, respectiv IFF vor incepe lucruri tari din septembrie.
A mai existat si
SZW la ideea magnifica a lui NeKo, care la vremea aceea nu era acceptat in IFF de mine si Phenom si s-a gandit sa isi faca forum si e-fed, iar la conducere l-a pus pe Marko, de asta a si murit federatia dupa cateva luni.
Singurul lucru notabil din istoria ei e faptul ca eu si Trademark am fost campioni supremi acolo.