[E-Fed Battle]WRM vs W365 vs IFF

Oricine vs Oricine in orice meci vrei tu !

Moderators: Style, Smythe

[E-Fed Battle]WRM vs W365 vs IFF

Postby Illusionist » 29 Aug 2010, 21:06

WrestleRoMania vs W365 vs InRing Forum Federation
WRM e e-federatia lui HeathScumm , W365 e e-federatia lui kill3r iar IFF e e-federatia lui AleXXander.

Care vi se pare mai buna? Care are un roster mai bun? Care are cele mai bune feuduri? Care are cele mai bune story-uri?

Astept voturile voastre insotite de argumente.

P.S. : V-as ruga sa nu votati daca nu stiti cate ceva despre fiecare in parte.
Illusionist
moderator

Re: [E-Fed Battle]WRM vs W365 vs IFF

Postby kill3r » 29 Aug 2010, 21:08

W365 nu e federatia mea, e a celor care fac parte din ea. Eu doar ma ocup de organizare.
RIP Larry Sweeney, Chris Benoit, Andrew "Test" Martin, Mitsuharu Misawa, Mike Awesome, Crash Holly, Eddie Guerrero, Trent Acid, Chri$ Ca$h
kill3r
moderator

User Title: ROH. UFC.

Postby Marko » 29 Aug 2010, 21:17

SZW. :)
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby AleXXander » 29 Aug 2010, 21:30

In IFF nu sunt doar eu organizator, mai sunt si Phenom, respectiv Trademark, dar inteleg ca nu se prea vad. =))

Ma voi referi in special la ultimele luni, pentru ca in perioada asta am fost in toate 3:

- Cel mai bun roster - De departe W365, mai ales incepand din septembrie. Urmatoarea pozitie egalitate intre WRM si IFF.

- Cele mai bune feud-uri/story-uri - Cred ca WRM-ul si IFF-ul au avut in ultimele 3 luni si au cele mai bune feud-uri la ora actuala.

- Cele mai bune meciuri - IFF, cel putin ultima luna a fost magnifica, imperiala, magistrala, cu cel putin doua MOTYC-uri, serios vorbind, chiar daca am bagat epitetele bine-cunoscute. :mrgreen:
Au fost si in WRM tot vreo doua bune, intre DejaVu si Trademark, respectiv TyG3R si LgK, dar ultimul nu se compara cu al lui TyG3R cu Aforic din IFF.

- Cel mai bun booking - W365 si IFF. Aici e vorba de ideile organizatorilor, nu de story-uri/feud-uri, ca alea pot fi facute si de useri, nu tre' sa aiba legatura organizatorii. Bookingul din WRM seamana cu cel din TNA. In W365, respectiv IFF vor incepe lucruri tari din septembrie.

A mai existat si SZW la ideea magnifica a lui NeKo, care la vremea aceea nu era acceptat in IFF de mine si Phenom si s-a gandit sa isi faca forum si e-fed, iar la conducere l-a pus pe Marko, de asta a si murit federatia dupa cateva luni.
Singurul lucru notabil din istoria ei e faptul ca eu si Trademark am fost campioni supremi acolo. :mrgreen:
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Marko » 29 Aug 2010, 22:23

Din cauza mea a murit SZW :| ? Eu am facut toata treaba aia si am tinut-o in viata cateva luni.
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby THE DAREDEVIL » 30 Aug 2010, 00:33

De votat votez W365,acum detaliez.
In W365 sunt de la prmul show fara pauze mai mari de 2 luni,deci cunosc federatia destul de bine.Federatia a evoluat incontinuu fara prea mari probleme,mai putin niste scandaluri cu voturi,mare parte cauzate de drama-queen Riddler,dar multi au uitat de vremurile alea si acum federatia este dpdv organizatoric perfecta in opinia mea.Meciurile,desi nu incredibile,sunt bune,personajele la fel cu ocazionale sclipiri de geniu,vezi Vasile.Singura chestie care ma deranjeaza e lipsa de originalitate a unora,dar par sa fiu singurul deranjat de asta...

WRM nu mai e ce a fost,si-a atins apogeul in timpul feudului W365 vs WRM.A fost cam cea mai interesanta perioada din e-fed pt ca au participat atat newbies cat si veterani.Dupa asta au renuntat jucatorii buni (Reaper,cutuma,Big Sexy,buticut) si s-a dus de rapa tot,au aparut multi incepatori,au inceput multe certuri,dezinteres general.Plm,intr-o vreme era Riddler organizator :|

De IFF nu stiu foarte multe,dar luptatorii veniti de acolo sunt ok :)
THE DAREDEVIL
Lowcarder

Postby kill3r » 30 Aug 2010, 02:17

cel mai bun booking e, de departe, in W365. pt ca sunt eu acolo. si toate ideile bune de acolo mi-au apartinut. n-am avut timp vara asta sa ma ocup, s-a vazut ce s-a intamplat. dar urmeaza o perioada foarte buna, poate chiar cea mai buna din istoria federatiei.

@xx - in W365 e cunoscuta problema de lipsa de activitate vara, asa ca ultimele 3 luni nu au fost relevante. daca e sa facem o analiza a celor mai bune meciuri si feuduri pe o perioada de un an, si acolo suntem lideri :p.
RIP Larry Sweeney, Chris Benoit, Andrew "Test" Martin, Mitsuharu Misawa, Mike Awesome, Crash Holly, Eddie Guerrero, Trent Acid, Chri$ Ca$h
kill3r
moderator

User Title: ROH. UFC.

Postby AleXXander » 30 Aug 2010, 02:21

Pai nici perioada de la ora actuala din IFF nu este cea mai buna din anul asta. Aceea a fost din ianuarie pana in martie dupa Glory (cel mai important PPV).

Dpmdv cea mai tare perioada din e-fed, fie ca e IFF sau W365, e toamna-iarna, adica perioada din septembrie pana in decembrie inclusiv.
AleXXander
"11"

Postby Illusionist » 30 Dec 2010, 00:11

BUMP :d
Illusionist
moderator

Postby AleXXander » 30 Dec 2010, 00:15

IFF-ul a fost federatia anului 2010. Iar cei care mai au indoieli in aceasta privinta pot arunca o privire asupra thread-ului premiului pentru "Meciul anului 2010":

http://diablo-network.com/forum/showthread.php?t=165419
AleXXander
"11"

Return to Versus