WWE in 2011

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

WWE in 2011

Postby AleXXander » 30 Dec 2010, 09:04

Opiniile voastre despre ce ati vrea sa vedeti in urmatorul an in WWE. Feud-uri, story-uri, schimbari, reveniri, orice !
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Re: WWE in 2011

Postby Tommy Angelo™ » 30 Dec 2010, 13:03

Isi va reveni.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby El Niño » 30 Dec 2010, 13:12

As vrea sa vad in 2011 un feud pentru centura mondiala intre Edge (c) vs Christian.Ar fi chiar frumos,tinand cont de legaturile dintre cei doi din precedentii ani. Christian castiga Royal Rumble,iar feud-ul dureaza pana la Wrestlemania. De asemenea,sper sa revina Chris Jericho in Raw si sa castige centura WWE.
In rest,ce sa zic,sper sa fie un an cat mai bun!
Image
El Niño
Campion

User Title: BJ

Postby Rabbit » 30 Dec 2010, 16:21

- Accent pe divizia feminină , cât şi pe cea tag-team mai mult decât in 2010.
- Push-uri pentru wrestleri gen Alberto Del Rio , Punk , Barrett etc.
- Retrageri : Triple H , Kane , Undertaker. (a trecut perioada lor)
- Reveniri precum Batista , Jericho etc.

Cam atât , sper că in 2011 vor fi multe momente interesante. Trăim şi vedem.
"My laziness is exactly as the number 8... if it lays down it becomes infinite."
Image
Rabbit
moderator

User Title: Mordovia Saransk!

Postby Robertyz » 30 Dec 2010, 16:25

Cel mai mult imi doresc in 2011 un push pentru CM Punk si Barrett.Cel mai probabil o sa asistam si la revenirea lui Y2J care ar fi ceva interesant.Am o intrebare,cand s-a intors ultima oara la inceput nu era Face ?
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Postby Legend » 30 Dec 2010, 16:33

Daniel Bryan, CM Punk, Wade Barrett, Alberto del Rio -> ME
John Morrison - WWE Champion
Chris Jericho - World Heavyweight Champion
C&E - WWE Unified Tag Team Champions
Wiliam Regal, Triple H, Finlay -> Out
The Miz&Alex Riley - Ted DiBiase&Maryse feud
Ted DiBiase face turn
Last edited by Legend on 30 Dec 2010, 16:43, edited 1 time in total.
Legend
Campion

Postby AdrianIlie » 30 Dec 2010, 16:36

Finlay e deja out si cum vrei un feud intre doi heeli
Image
Ex AdrianIlie
AdrianIlie
Main Eventer

User Title: Undertaker

Postby Robertyz » 30 Dec 2010, 16:48

^ In roster-ul de pe wwe inca il arata...probabil inca atreneaza tinere talente pe acolo sau nu stiu ... :D
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Postby Illusionist » 30 Dec 2010, 17:32

Legend™ wrote:Daniel Bryan, CM Punk, Wade Barrett, Alberto del Rio -> ME
John Morrison - WWE Champion
Chris Jericho - World Heavyweight Champion
C&E - WWE Unified Tag Team Champions
Wiliam Regal, Triple H, Finlay -> Out
The Miz&Alex Riley - Ted DiBiase&Maryse feud
Ted DiBiase face turn

-Deja este in Main-Event-ul RAW-ului. Din cate se pare , si Punk a ajuns acolo de cand e in Nexus.
-JoMo nu le are la mike, insa compenseanza cu abilitatile in ring. Slabe sanse sa devina campion suprem pana nu rezolva problema cu microfonul.
-Chris Jericho a avut anul trecut un reign la World Heavy. Daca vor sa ii mai dea inca un reign la centura mondiala pana sa plece , i-l vor da la cea WWE.
Illusionist
moderator

Postby Bob Marley™ » 31 Dec 2010, 05:23

----1) Sper ca la urmatorul DRAFT sa echilibreze situatia dintre RAW si SmackDown - Nu inteleg de ce au transferat aproape toate numele mari din SmackDown in RAW, iar apoi Vinnie vrea ca SmackDown-ul sa para brand-ul superior.Chiar daca au castigat meciul de la Bragging Rights, tot duc lipsa de main eventeri, iar booking-ul e foarte slab fata de anii trecuti.

----2) Sa avem parte de PPV-uri mai bune - SummerSlam-ul si WrestleMania nici macar nu si-au meritat numele anul asta iar majoritatea celorlalte PPV-uri au fost mediocre.Cele mai reusite PPV-uri au fost : Money in the Bank, Bragging Rights si TLC.

----3) Inca un meci cu Undertaker la WrestleMania - Stiu ca a imbatrinit si se accidenteaza foarte des insa avand in vedere ca Cena s-a accidentat si meciul MitB are propriul PPV acum, el e singurul care poate salva WM anul viitor.

----4) Noi main eventeri - Anul urmator vom avea parte de inca un PPV MitB si ma astept sa fie mai bun decat cel din 2010.In fine, in 2011 vom avea cel putin 2 main eventeri noi datorita acestui PPV si ma astept sa fie cineva din urmatoarea lista : Dolph Ziggler, Christian, Chris Jericho, John Morrison (asta daca nu devine campion WWE pana la WrestleMania) sau Wade Barrett.

----5) Sa fie tratati heeli cu mai multa seriozitate - Serios acum, Miz decand a castigat centura WWE de la Randy nu a mai castigat niciun meci clean si de 2 saptamani e invins la fiecare RAW de Jerry Lawler.Jack Swagger a avut cel mai penibil title reign din ultimii ani.What about CM Punk ? Bataie mai mare de joc nu am vazut tot anul ! Dupa ce l-au pus pe Mysterio sa-l rada in cap, l-au mai bagat si intr-un feud penibil cu Big Show care s-a terminat cu meci intre cei 2 la Night Of Champions castigat de Big Show in 5 minute, BRAVO WWE !

----6) Sa se acorde mai multa atentie diviziei feminine si tag-team - M-am saturat sa dau skip la fiecare meci cu dive.Unele dintre ele chiar au ceva potential insa nu au destul timp sa faca ceva bun in meciuri de 3-4 minute.Divizia tag-team a mers destul de ok cand au fost Hart Dynasty campion.Acum singurele echipe din WWE sunt Santino Marella & Vladimir Kozlov (Campioni) si Heath Slater si Justin Gabriel.Are you kidding me ? Ma intreb de ce naiba mai tin centurile.

----7) Stable-uri noi - Avand in vedere ca ii vor despartii pe cei din Nexus dupa DRAFT (si sper sa le mai dea cateva titluri pana atunci) iar cu SES oricum nu au facut mare lucru anul asta, sper sa avem parte de cate un stable nou atat in RAW cat si in SmackDown.

Push-uri :

~ Evan Bourne
~ CM Punk
~ Christian
~ Wade Barrett
~ Jack Swagger

Feud-uri :

~ CM Punk/Randy Orton
~ The Miz/John Morrison
~ Daniel Bryan/Justin Gabriel
~ EDGE/Christian
~ Undertaker/Wade Barrett
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby AleXXander » 31 Dec 2010, 11:51

Vor fi cam multe de spus, asa ca postul va fi destul de lung. Enjoy !

Money in The Bank exclusiv pentru WrestleMania
- Nu stiu daca vor scoate PPV-ul, insa ceea ce e important pentru mine e sa lase acel meci si la WrestleMania. Desigur, de preferat ar fi sa avem decat un singur detinator pe an, insa ramane sa vedem ce planuri au, asta si in functie de vanzarile facute de PPV anul trecut.

Castigator heel al Money in The Bank-ului
- Sunt destui oameni care pot face pasul catre ME, ramane insa sa vedem pe cine vor alege. Cert e ca imi doresc sa fie unul heel. In 2009 m-a enervat decizia ca CM Punk sa castige al doilea MiTB, fiind face pe atunci, dar odata cu turn-heel-ul lucrurile au reintrat in normal.
- Alberto del Rio, al carui gimmick s-ar mula perfect in postura de detinator al servietei. John Morrison cu un turn-heel pe cineva precum Randy Orton ar fi de asemenea de bun augur.

End of Brand Extension
- E timpul ca toata treaba asta sa se incheie. Desigur, trebuie sa ramana atat RAW-ul, cat si SmackDown!-ul. Tot ceea ce trebuie sa faca e sa unifice rosterele.
- WWE-ul are nevoie de lucruri fresh, feud-uri noi, orice nou, iar asta ar fi solutia perfecta. Am putea avea astfel parte de meciuri de genul Daniel Bryan vs Swagger / CM Punk vs Christian / Edge vs The Miz / JoMo vs Alberto del Rio si multe alte combinatii de acest gen, care ar fi destul de fresh.

Unificarea centurilor
- WWE World/Heavyweight Title (design-ul centurii WH actuale de preferat, daca nu, unul nou) - Main Event Title
- WWE Intercontinental/US Title (design-ul celei ITC ar fi de preferat sa ramana) - Midcard Title
- WWE Tag Team Titles
- WWE Television Title - (ceva doar pentru show-urile saptamanale, pentru oameni precum Zack Ryder, Chavo Guerrero etc) - Lowcard Title
- WWE Divas Title

In Main Event oameni precum: John Cena, Randy Orton, Sheamus, Wade Barrett, The Miz, Edge, CM Punk.
In Uppercard oameni precum: Daniel Bryan, John Morrison, R-Truth, Alberto del Rio, Big Show, Christian, Dolph Ziggler, Rey Mysterio.
In Low/Midcard oameni precum: Evan Bourne, Justin Gabriel, Joey Perfect, Primo, Skip Sheffield, Tyson Kidd, Yoshi Tatsu, Zack Ryder, Chavo Guerrero, Santino Marella, Vladimir Kozlov, Cody Rhodes, Ted DiBiase, Jack Swagger, Kofi Kingston.
Future Endeavors: Darren Young, DH Smith, Heath Slater, Husky Harris, Mark Henry, The Great Khali, Chris Masters, Drew McIntyre, Ezekiel Jackson, Hornswoggle, JTG, Tyler Reks.
Retrageri: Kane (e timpul), Triple H (please!), The Undertaker (e timpul) si poate Rey Mysterio, dar poate mai ramane un an, pana la WM 28.

Revenirea lui Brock Lesnar
- Mereu mi-a parut rau ca nu se mai afla in WWE. Mi-a placut extrem de mult cum a fost construit, iar o revenire a acestuia, mai ales intr-un feud cu The Undertaker ar fi un adevarat vis.

WCW Hall of Fame
- Mi-ar place extrem de mult ca anul asta sa fie WCW-ul ca tema a Hall of Fame-ului, avand in vedere ca WM va fi in Atlanta.
- Nume precum Sting (oare?), Arn Anderson (100%), Lex Luger, Goldberg (oare?), Ron Simmons (100%) plus ceva aparitii marca Kevin Nash, Booker T, DDP etc.

Reinvierea diviziei feminine
- Au adus-o pe Awesome Kong, asa ca putem spune ca anul incepe bine. Ramane sa vedem si daca o vor folosi bine. S-a vazut ca NXT 3 a fost un esec total. Nu vad pe nimeni din alea de acolo in Main Roster la ora actuala. Cred ca o vad pe castigatoarea Kaitlyn pe undeva prin SmackDown in backstage, de mana cu Kelly Kelly.
- Parca si Lita era dispusa la o revenire in wrestling pentru anul viitor.

Reinvierea diviziei tag team
- Nu stiu cum. Doar. Trebuie ! Au destui oameni prin roster pe care ii pot baga in tag team:
- Jimmy Uso/Jey Uso, Vladimir Kozlov/Santino Marella, Trent Barreta/Curt Hawkins, David Otunga/Michael Tarver, Evan Bourne/Justin Gabriel, Primo/Orlando sau de ce nu, Hunico/Orlando din FCW, Joey Mercury/someone.

Promovarea wrestlerilor veniti din Indyz
- Il au pe Tyler Black in FCW. Nu ma intereseaza cu ce nume il vor promova in Main Roster, ma intereseaza doar sa o faca. Tare as vrea sa vad un sezon 5 al NXT cu Tyler Black avandu-l ca Pro pe nimeni altul decat Michael Cole. Ar iesi ceva destul de tare.
- Austin Aries ar trebui sa fie urmatoarea achizitie a WWE-ului din Indyz. E liber de contract, iar dupa cum l-au folosit ratatii din cealalta federatie, e clar ca nu mai are ce cauta acolo. Deci, drumul e liber.

Aflarea GM-ului anonim din RAW
- M-am saturat de rahaturile astea cu GM-ul anonim. Michael Cole e tare, dar deja incep sa enerveze bip-urile alea, cu toate ca nu mai sunt la fel de dese ca inainte. Au avut destul de timp sa gaseasca pe cineva potrivit.
- Michael Cole, Abraham Washington, Triple H, Bret Hart (stiu ca nu), oricine, doar sa fie. E o prostie GM-ul anonim. Un GM normal ar aduce un mare plus.

Edge vs Christian
- Tare as vrea sa vad feud-ul asta inainte ca ei sa se retraga si de preferat cu Christian in postura de heel. Numai imaginati-va un scenariu precum urmatorul:
- Edge detinator al centurii WH pana la WrestleMania, iar Christian revine si castiga Royal Rumble-ul, iar mai apoi isi foloseste sansa pe Edge, sub pretextul ca el a stat mereu in umbra lui, acesta fiind de fapt si adevaratul motiv pentru care a revenit in WWE, adica acela de a se razbuna. Ar iesi ceva demential de tare, mai ales daca i-ar da un title run si lui Christian. :D

Michael Hayes released
- Fuck yourself.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Bob Marley™ » 31 Dec 2010, 12:07

^
----Ideea ta cu unificarea brand-urilor si titlurilor e foarte buna pentru ca nu prea au destui main eventeri/midcarderi incat sa merite sa tina cate doua titluri pentru ME/midcard.Insa nu prea cred ca se va intampla lucrul acesta, cel putin nu in 2011 pentru ca au anuntat inca un Bragging Rights...
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby Add94™ » 31 Dec 2010, 13:11

Aflarea Gm-ului anonim din Raw .
Mi-a trecut un scenariu prin minte :
- Christian castiga RR
- Sarbatoreste cu Edge
- Apoi Christian spune ca are o surpriza pentru Edge , si ii spune acestuia ca el a fost Gm-ul .
- Christian face Turn-heel
- Edge v Christian la WM in ME pentru WHC

Stiu ca suna prostesc dar e doar o idee =)))
Once in a LifeTime
Add94™
El Galactico

User Title: Best Wfan's Heel

Postby AdrianIlie » 31 Dec 2010, 13:14

Christian nu are cum sa fie GM pentru ca e din Smackdown! Si eu nu cred ca o sa castige Christian, cele mai mari sanse au Chris Jericho si CM Punk, poate chiar Triple H
Image
Ex AdrianIlie
AdrianIlie
Main Eventer

User Title: Undertaker

Postby Vady » 07 Jan 2011, 17:05

In 2011 as vrea sa vad:

- JoMo turn heel + feud cu Daniel Bryan/urcare in ME
- Mai mult accent pe divizia Tag Team, cel putin 3-4 echipe care pot face din aceasta divizie ceva mai bun
- Mai mult accent pe divizia feminina, as vrea sa vad niste idei noi ale bookerilor, feud-uri noi, etc.
- O noua centura la care sa se bata cei gen Chavo, JTG, etc.
- O revenire a SD!, constand in venirea unor ME-eri din Raw si story-uri noi, care sa atraga publicul

Cam asta vreau sa vad in principal ...
Image
Vady
Campion

User Title: 32

Return to WWE