Vor fi cam multe de spus, asa ca postul va fi destul de lung. Enjoy !
Money in The Bank exclusiv pentru WrestleMania- Nu stiu daca vor scoate PPV-ul, insa ceea ce e important pentru mine e sa lase acel meci si la WrestleMania. Desigur, de preferat ar fi sa avem decat un singur detinator pe an, insa ramane sa vedem ce planuri au, asta si in functie de vanzarile facute de PPV anul trecut.
Castigator heel al Money in The Bank-ului- Sunt destui oameni care pot face pasul catre ME, ramane insa sa vedem pe cine vor alege. Cert e ca imi doresc sa fie unul heel. In 2009 m-a enervat decizia ca CM Punk sa castige al doilea MiTB, fiind face pe atunci, dar odata cu turn-heel-ul lucrurile au reintrat in normal.
- Alberto del Rio, al carui gimmick s-ar mula perfect in postura de detinator al servietei. John Morrison cu un turn-heel pe cineva precum Randy Orton ar fi de asemenea de bun augur.
End of Brand Extension- E timpul ca toata treaba asta sa se incheie. Desigur, trebuie sa ramana atat RAW-ul, cat si SmackDown!-ul. Tot ceea ce trebuie sa faca e sa unifice rosterele.
- WWE-ul are nevoie de lucruri fresh, feud-uri noi, orice nou, iar asta ar fi solutia perfecta. Am putea avea astfel parte de meciuri de genul Daniel Bryan vs Swagger / CM Punk vs Christian / Edge vs The Miz / JoMo vs Alberto del Rio si multe alte combinatii de acest gen, care ar fi destul de fresh.
Unificarea centurilor-
WWE World/Heavyweight Title (design-ul centurii WH actuale de preferat, daca nu, unul nou) - Main Event Title
-
WWE Intercontinental/US Title (design-ul celei ITC ar fi de preferat sa ramana) - Midcard Title
-
WWE Tag Team Titles-
WWE Television Title - (ceva doar pentru show-urile saptamanale, pentru oameni precum Zack Ryder, Chavo Guerrero etc) - Lowcard Title
-
WWE Divas TitleIn Main Event oameni precum: John Cena, Randy Orton, Sheamus, Wade Barrett, The Miz, Edge, CM Punk.
In Uppercard oameni precum: Daniel Bryan, John Morrison, R-Truth, Alberto del Rio, Big Show, Christian, Dolph Ziggler, Rey Mysterio.
In Low/Midcard oameni precum: Evan Bourne, Justin Gabriel, Joey Perfect, Primo, Skip Sheffield, Tyson Kidd, Yoshi Tatsu, Zack Ryder, Chavo Guerrero, Santino Marella, Vladimir Kozlov, Cody Rhodes, Ted DiBiase, Jack Swagger, Kofi Kingston.
Future Endeavors: Darren Young, DH Smith, Heath Slater, Husky Harris, Mark Henry, The Great Khali, Chris Masters, Drew McIntyre, Ezekiel Jackson, Hornswoggle, JTG, Tyler Reks.
Retrageri: Kane (e timpul), Triple H (please!), The Undertaker (e timpul) si poate Rey Mysterio, dar poate mai ramane un an, pana la WM 28.
Revenirea lui Brock Lesnar- Mereu mi-a parut rau ca nu se mai afla in WWE. Mi-a placut extrem de mult cum a fost construit, iar o revenire a acestuia, mai ales intr-un feud cu The Undertaker ar fi un adevarat vis.
WCW Hall of Fame- Mi-ar place extrem de mult ca anul asta sa fie WCW-ul ca tema a Hall of Fame-ului, avand in vedere ca WM va fi in Atlanta.
- Nume precum Sting (oare?), Arn Anderson (100%), Lex Luger, Goldberg (oare?), Ron Simmons (100%) plus ceva aparitii marca Kevin Nash, Booker T, DDP etc.
Reinvierea diviziei feminine- Au adus-o pe Awesome Kong, asa ca putem spune ca anul incepe bine. Ramane sa vedem si daca o vor folosi bine. S-a vazut ca NXT 3 a fost un esec total. Nu vad pe nimeni din alea de acolo in Main Roster la ora actuala. Cred ca o vad pe castigatoarea Kaitlyn pe undeva prin SmackDown in backstage, de mana cu Kelly Kelly.
- Parca si Lita era dispusa la o revenire in wrestling pentru anul viitor.
Reinvierea diviziei tag team- Nu stiu cum. Doar. Trebuie ! Au destui oameni prin roster pe care ii pot baga in tag team:
- Jimmy Uso/Jey Uso, Vladimir Kozlov/Santino Marella, Trent Barreta/Curt Hawkins, David Otunga/Michael Tarver, Evan Bourne/Justin Gabriel, Primo/Orlando sau de ce nu, Hunico/Orlando din FCW, Joey Mercury/someone.
Promovarea wrestlerilor veniti din Indyz- Il au pe Tyler Black in FCW. Nu ma intereseaza cu ce nume il vor promova in Main Roster, ma intereseaza doar sa o faca. Tare as vrea sa vad un sezon 5 al NXT cu Tyler Black avandu-l ca Pro pe nimeni altul decat Michael Cole. Ar iesi ceva destul de tare.
- Austin Aries ar trebui sa fie urmatoarea achizitie a WWE-ului din Indyz. E liber de contract, iar dupa cum l-au folosit ratatii din cealalta federatie, e clar ca nu mai are ce cauta acolo. Deci, drumul e liber.
Aflarea GM-ului anonim din RAW- M-am saturat de rahaturile astea cu GM-ul anonim. Michael Cole e tare, dar deja incep sa enerveze bip-urile alea, cu toate ca nu mai sunt la fel de dese ca inainte. Au avut destul de timp sa gaseasca pe cineva potrivit.
- Michael Cole, Abraham Washington, Triple H, Bret Hart (stiu ca nu), oricine, doar sa fie. E o prostie GM-ul anonim. Un GM normal ar aduce un mare plus.
Edge vs Christian- Tare as vrea sa vad feud-ul asta inainte ca ei sa se retraga si de preferat cu Christian in postura de heel. Numai imaginati-va un scenariu precum urmatorul:
- Edge detinator al centurii WH pana la WrestleMania, iar Christian revine si castiga Royal Rumble-ul, iar mai apoi isi foloseste sansa pe Edge, sub pretextul ca el a stat mereu in umbra lui, acesta fiind de fapt si adevaratul motiv pentru care a revenit in WWE, adica acela de a se razbuna. Ar iesi ceva demential de tare, mai ales daca i-ar da un title run si lui Christian.
Michael Hayes released- Fuck yourself.