WWE Capitol Punishment 2011

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Re: WWE Capitol Punishment 2011

Postby nWo_4_life » 21 Jun 2011, 11:11

WWE Captiol Punishment 2011

Kofi Kingston vs Dolph Ziggler - Inceput foarte boring, comentatorii parca se fereau sa vorbeasca de ce se intampla in ring. A avut cateva momente stralucite, dar e the same old shit din cele 102 meciuri Kofi/ Ziggler de anul trecut. Si para era vorba ca Vickie sa nu fie in coltul lui Ziggler ? What happened ? Final botch, cred ca trebuia sa se termina cu DQ, dar s-au incurcat si mai mult.

Alex Riley vs The Miz - Foarte dezamagitor. Ma asteptam la un brawl grozav, pentru ca asta cerea storyline-ul asta, un brawl dupa toate cele intamplate. In schimb nu, meci slab, public destul de neinteresat, cu reactii notabile doar cand Riley riposta si la final. Sunt surprins ca i-au dat victoria clean asa repede lui Riley.

Alberto Del Rio vs Big Show - Bullshit. Plus, Big Show se plangea de piciorul gresit !!! Dreptul era calcat de masina, si tot meciul s-a plans de stang !!! Nu stiu cat de acord sunt cu interventia lui Mark Henry, dar ce i-a facut lui Big Show a fost misto.

Best of Nitro - Best moments of this show. Pacat de sigla WWE.

Wade Barrett vs Ezekeil - Slow as shit! No reaction la intrarea lui Ezekiel, desi Barrett a incercat sa-i faca pop. Mi-a placut promoul lui Barrett, "pathetic!" true true. Toata seara ne-au bagat prostia aia cu Obama si mi-am amintit de tipul ala Abraham Washington, era negru nu ? De ce nu-l aduc pe ala sa-i fie manager lui Ezekiel ?? Are nevoie de manager mai mult ca orice. Misto vocea lui Barrett, pacat ca ii irosesc talentul. "WE WANT RYDER ! WE WANT RYDER! WE WANT RYDER!

CM Punk vs Rey Mysterio - Surprinzator de incet si plictisitor pe alocuri, adica manevrele de submission, muuult prea multe. Si oricum, am mai avut meciul asta de vreo 10 ori anul trec and it gets old. "CM PUNK! cm sucks!" Fuck you Cena for that STUPID joke!

Randy Orton vs Christian - God, this was awful. Dar e de inteles daca Orton chiar are contuzie. Dar, asta nu scuza nesimtita invincibilitate a lui Orton, adica Christian ii da lovitura dupa lovitura, manevra dupa manevra, finisher, lovitura tare, ETC, si Orton se ridica, iar Christian la primul RKO s-a dus de tot. Misto fazele in care Christian evita cutter-ul.

Jack Swagger vs Evan Bourne - Pointless bad match. Fara niciun build-up! Si nu, 2, 3 meciuri random la RAW nu inseamna rivalitate/feud/ poveste/ build up.

John Cena vs Ron Killings - Cred ca aceste doua citate spun tot ce e de spus despre situatia actuala, de fapt, de ani buni, a lui John Cena.

Au bagat iar nesimtirea aia cu Cena distrus in ultimul hal posibil de adversar si apoi, ca prin minune, Cena reuseste sa castige, fanii sunt benzina lui, fiecare copilas care striga pentru el, etc. FUCK this shit!

Oh, si imaginea cu care s-a incheiat PPVul, arata perfect ceea ce reprezinta produsul WWE de azi.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby Wordlife » 22 Jun 2011, 11:59

Deci,nu m-am uitat la PPV si nici nu cred ca o s-o fac dupa descrierea ta!Din tot ce ai scris aici a fost jalnic!Ziggler vs Kofi,Bourne vs Swagger,din start mi-am dat seama ca au fost praf!Punk vs Rey a fost de nenumarate ori anu trecut,eu una m-am saturat...Cena vs R-truth???De cand a ajuns R-truth om de ME?
Iar greseala lui Big Show,a fost jenant din cate spui tu...parca erau profesionisti!
Acum intru pe youtube sa vad momentul cu ,,Best of Nitro'' care pare a fi foarte interesant!
Image
Sig by Robert
Turn it up,
Wanna hear it pumping,the beat is on fire
Burn it up,all the way up
Wordlife
Campion

User Title: Pepsi Freak

Postby MTN2K10 » 22 Jun 2011, 12:02

^R-Truth e peste Cena
Image
MTN2K10
dodolinaa

User Title: -pd iz justacopyofme

Postby mrciocio » 22 Jun 2011, 12:35

Cum poti sa te saturi de meciurile Punk vs Mysterio? Mai ales acum cand nu mai are gimmickul si infatisarea aia de Charles Manson.. In legatura cu meciul de la Capitol Punishment, a fost cel mai bun/singurul meci bun.. al serii, si totodata singurul meci peste care n-am dat skipuri pt ca stiam ca sigur nu va dezamagi.. si asa a fost. Finalul a fost imprevizibil si frumos, am avut parte de o victorie clean a lui Punk. A fost un meci in care nu a trebuit sa-i suport mutra lui Orton sau Cena (oameni pe care eu nu i-am suportat niciodata). CM Punk a fost sustinut in mare masura de fani, poate datorita faptui ca stiu ca vrea sa plece, ceea ce m-a bucurat mult- eu fiind fan CM Punk inca de cand eram mark, iar el era face in ecw. In concluzie, imi pare rau ca m-am mai uitat la Cena vs Truth ( oricum am dat la ultimele noua minute). Faza cu Cena ridicand little Jimmyul ala m-a scarbit, ca sa-l citez pe nWo "arata perfect ceea ce reprezinta produsul wwe de azi"
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby Smythe » 22 Jun 2011, 15:04

Wordlife wrote:Deci,nu m-am uitat la PPV si nici nu cred ca o s-o fac dupa descrierea ta!Din tot ce ai scris aici a fost jalnic!Ziggler vs Kofi,Bourne vs Swagger,din start mi-am dat seama ca au fost praf!Punk vs Rey a fost de nenumarate ori anu trecut,eu una m-am saturat...Cena vs R-truth???De cand a ajuns R-truth om de ME?
Iar greseala lui Big Show,a fost jenant din cate spui tu...parca erau profesionisti!
Acum intru pe youtube sa vad momentul cu ,,Best of Nitro'' care pare a fi foarte interesant!

Best of Nitro este un DVD cu cele mai bune momente din WCW Monday Nitro , probabil o sa-l vad si eu zilele astea .
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Previous

Return to WWE