WWE Money in the Bank 2011 [CONTINE SPOILERE]

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Re: WWE Money in the Bank 2011 [CONTINE SPOILERE]

Postby Sylar. » 18 Jul 2011, 14:52

Pentru că atunci era o singură valiză de aia. Cea de la Wrestlemania. Acum sunt 2, una în Raw şi una în Smackdown.
Even if you’re on the right track, you’ll get run over if you just sit there.
—Will Rogers
Sylar.
Campion

User Title: ???

Postby CageChristian » 18 Jul 2011, 14:52

@ Tommy Angelo
Da, aia s-a intamplat cu Mr. MiTB de la WM, acestia sunt strict pe brandul lor, de ce crezi ca s-a facut RAW MiTB si SD MiTB?
Justice for Craiova
2012
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Tommy Angelo™ » 18 Jul 2011, 15:34

Atunci scuze.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby kraven » 18 Jul 2011, 15:44

Analizam mai bine promo-ul ..
"anytime , anywhere" .
Adică poate să facă cash-in pe campion și când e la WC ? =))
Image

Image
kraven
Campion

User Title: MUZICĂ !

Postby nWo_4_life » 18 Jul 2011, 15:45

WWE Money In The Bank 2011

Smackdown MITB - Awesome match! Cel mai bun din cele doua. Cand am vazut ca urca Cody Rhodes pe scara, "fuck no!". Holy shit ce powerbomb pe scara cu Sin Cara! Daniel Bryan a castigat. Total surprinzator, si au ales poate cel mai prost moment posibil sa-l faca castigator al MITB. Daniel Bryan tot anul a avut parte de booking stupid, foarte prost. N-a avut niciun pic de build-up pentru meciul asta, singurii cu build up au fost Sheamus si Wade Barrett. Am fost suporterul lui Barrett, ar fi fost castigatorul perfect. Am auzit parca niste vorbe purtate de vant "CM PUNK". Inca ceva, Where The Fuck Was CM PUNK ?

Divas - Fucking atrocious, deranjant de prost. Inca ceva, Where The Fuck Was CM PUNK ? Trebuia sa vina "sunteti o mizerie, o insulta pentru industria asta, mi-ar fi rusine sa apar intr-un ring de wrestling" ele sa riposteze, Punk sa le impinga.

Mark Henry vs Big Show - Slowest match of the year. Mark Henry fucked the world. Inca ceva, Where The Fuck Was CM PUNK ?

RAW MITB - Mult mai slab ca cel de la Smackdown. Surprinzator cat de ostil a fost primit Rey Mysterio. Holy shit ce Shooting Star Press! Miz a cazut tare nasol, si am impresia ca s-ar putea sa faca turn face. Del Rio won. Dupa un an de build-up care a fost total fucked up. Nimeni in meciul asta n-a avut build up. Inca ceva, Where The Fuck Was CM PUNK ?

Randy Orton vs Christian - Fucking Horrible! Meciul a fost groaznic, cu exceptia gutwrench suplex in neck breaker, asta ar putea fi finisherul lui. Cand Orton a sarit pe Christian dupa ce a fost scuipat, lovea atat de prost si fake asa cum face Flapjack aici ‪Flapjack's laugh‬‏ - YouTube . Orton a ramas in picioare la final si l-a distrus pe Christian. Asta e modul in care pui over noul campion ? Il pui pe Orton sa-l distruga in bataie, poate l-a si accidentat pe masa aia de comentariu. Orton a primit huiduieli. Inca ceva, Where The Fuck Was CM PUNK ?

CM PUNK vs John Cena - CM PUNK ! CM PUNK ! CM PUNK! De ce cacat raspunzi la "let's go cena" cu "Cena Sucks!" in Chicago cand e in main event cu PUNK ? De ce nu "[FONT="Arial Black"]CM PUNK![/FONT]" De ce nu "[FONT="Arial Black"]CENA SWALLOWS![/FONT]"" ? Meciul a fost maaaaare! Poate prea mult la podea, dar n-a suparat pe nimeni. Prea putina interactiune de la CM Punk cu publicul. Fuck you, Cena ! "Go fuck Orton!". Cum zicea si kill3r, Cena e facut sa para baiatul bun in continuare, fuck you Cena ! Imaginea de final cu CM PUNK cu titlul pe el suflandu-i papa lui Vince si apoi plecand prin public, si cu filmare de departe, a fost EPICA! Ce genunchi in gura a incasat Cena, mi-a placut fata lui Cena cand venise vremea sa faca "you can't see me". Jerry Lawler acelasi idiot fara scrupule. Tocmai ce se oprise un cantec lung de "let's go Cena", vorbeau ceva de fani si Lawler zice "cred ca Cena nu are niciun fan in arena in seara asta", ba esti handicapat, acum un minut ati vorbit despre fani si ce striga! Also, arbitrul a fost cel mai prost arbitru pe care l-am vazut. Deobicei arbitrul nu trebuie sa iasa in evidenta sau sa-ti atraga atentia cu ceva, e acolo, in background isi face treaba naturala si totul vine de la sine. Dar asta a fost jalnic, numara intr-un hal fara de hal, ma chinuiam sa nu-l observ, si Cena i-a facut observatie ca numara groaznic. CM PUNK ! CM PUNK!

Poate singurul PPV WWE de foarte mult timp care creeaza hype maaaaaare pentru RAW-ul urmator. Adica abia astept sa vad ce se intampla la RAW diseara.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby ALex' » 18 Jul 2011, 16:22

Am vazut si eu show-ul.. A fost super, cu exceptia meciului dintre dive. Probabil cel mai bun PPV al anului.
Image

little red devil
ALex'
Main Eventer

User Title: little red devil c:

Postby Katrer » 18 Jul 2011, 16:31

Tonight's WWE RAW takes place from the Resch Center in Green Bay.

RAW-ul nu e in Chicago cum spuneati unii.
It's alive !

Image
---------------------------------------------Credit: Enigma
Katrer
Living Legend

Postby Smythe » 18 Jul 2011, 18:03

Smackdown MiTB : Mi-a placut meciul, a fost peste cel din Raw, dar nu cu mult. Castigatorul total neasteptat. Singurul om din meci care a avut build-up a fost Sheamus, ma asteptam ca el sa castige. Oricum, nu cred ca Bryan va face cash-in prea devreme pentru ca mai are de lucrat.

Kelly Kelly vs Bella : De ce trebuie sa suportam mizeria asta? Unde sunt Beth Pheonix, Natalya, Gail Kim sau chiar Maryse si Michelle McCool?

Big Show vs Mark Henry : Alta mizerie, bine macar ca nu a durat prea mult. M-am amuzat destul de tare la dropkick-ul lui Mark Henry. :D

Raw MiTB : Parerea mea e ca au fost spot-uri mai bune decat in celalalt MiTB. Urata cazatura lui Miz, sper ca nu s-a accidentat. La inceput am crezut ca Del Rio nu o sa mai castige pentru ca nu prea era prezent in meci, spre deosebire de Bryan in Smackdown MiTB, dar pana la urma a luat servieta, sper ca si el sa nu faca cash-in prea devreme. Btw, i love Alex Riley theme song.

Randy Orton vs Christian : Am trait meciul asta ca un mark, ca un Randy Orton mark. Consider ca Randy Orton nu trebuia sa piarda centura, dar oricum o ia inapoi la Smackdown sau Summer Slam. :mrgreen: Meciul a fost ok, au gandit bine finalul. Imi pare rau ca nu a incasat Christian un Punt Kick dupa meci. :mrgreen:

CM Punk vs John Cena : "IF PUNK LOSE WE RIOT" Meciul anului in WWE fara probleme. Sincer sa fiu, meciul nu a fost chiar asa de tare chiar daca a durat peste 30 de minute, insa reactia publicului de la intrari si pana la final, story-ul din spatele meciului si faptul ca CM Punk a castigat il fac sa fie un meci epic, ***** din parte mea. Cand a intrat Del Rio ma asteptam ca Punk sa-l bata si sa ramana cu centura. Acum ramane sa vedem ce se va intampla la Raw, sa vedem ce scuza se va gasi pentru ca Cena sa fie reinstalat si sa vedem ce se va intampla cu Punk si centura.
Image
Smythe
Mysterious

User Title: Y2K

Postby Neogen™ » 18 Jul 2011, 18:37

Am revazut Punk vs Cena.Tot respectul meu pentru Cena,dar in special pentru Punk.
Image
Neogen™
Campion

User Title: A-RY

Postby Bob Marley™ » 18 Jul 2011, 20:20

Image

- Amandoua MitB-urile au fost tari si au avut spot-uri misto.
- Nu ma asteptam sa castige Bryan.F*ck Del Rio, daca nici in urmatorele saptamani nu reuseste sa atraga heat sper sa-i de-a servieta altcuiva.
- Meciul cu dive a fost praf ca de obicei insa Mark Henry/Big Show a fost mai rau decat mi-am imaginat.
- Ma asteptam sa castige Christian in felul asta si oricum nu puteau sa lase 4 heeli sa castige clean in aceeasi seara.
- Au fost foarte huiduiti Rey Mysterio si Randy Orton.La un momentdat publicul striga Randy Sucks/Let's go Christian si Cole a spus ca toti fanii il sustin pe Orton.Shoot yourself !
- ME-ul a fost fantastic de la inceput pana la sfarsit.Reactiile fanilor au fost foarte tari si finalul a fost foarte bine gandit.Insa singurul care merita sa fie felicitata pentru munca depusa e CM Punk.El l-a carat pe Cena tot meciul !

Punk beat Cena clean ! Punk beat Cena clean !

Sunt foarte curios ce se va intampla la urmatorul RAW.Sper doar sa dureze mai mult decat o zi concedierea lui Cena.A fost cel mai bun PPV din 2011 de pana acum.Inafara de cele doua meciuri de rahat totul a fost ok.Nu am mai fost atat de mult implicat emotional intr-un meci de la Taker/Triple H WM XXVII.

Thank you CM Punk !
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby El Niño » 18 Jul 2011, 21:54

Un PPV foarte bun cu niste meciuri superbe,cum a fost si ME-ul. Mi-a placut foarte mult Mitb-SmackDown,credeam ca o sa castige Barrett,a fost o surpriza pentru mine ca Bryan a reusit sa castige acest meci.
Image
El Niño
Campion

User Title: BJ

Postby mrciocio » 19 Jul 2011, 14:47

MOR! MOR! Tocmai am vazut PPV-ul!.. Orton vs Christian???!?? Fuck this shit! Who cares!.. SD n Raw MitB??!! Fuck off!.. Show vs Henry BULLSHIT!! Diva's Ma..FUck that crap!!
John Cena vs CM Punk a fost unul dinntre cele mai bune meciuri pe care le-am vazut!Probabil si cel mai bun ME din ultimul an! John Cena a facut alaturi de Punk un meci extraordinar. A fost mai bun decat toate meciurile w/Miz; Orton: Sheamus laolalta. Cena a scos in sfarsit un meci foarte bun si in care am stat cele 33-34 de minute cu pumnii la gura. De Punk ce sa mai zic.. A facut un meci nemaipomenitt, cum era de asteptat totusi, insa es te incredibil ca l-a ahjutat sa pe Cena sa scoata un meci decent. Prea mult la podea..? WHAt?? A fost un meci extrem de bun. Ba chiar Cena a mai bagat in arsenal un elbow drop, gutrench slam mai multe.. Atmosfera a fost extraordinara YEAH CM PUNK CM PUNK!!
Finalul a fost foarte bun, a vrut vince acolo sa faca un Chicago Screwjob!! HA! FRUMOS Ending-ul cu Punk campio si inconjurat de fani a fost un cadru pe care l-as putea vedea de zeci de ori. Singura mea nemultuimire este CA N-AM FOST ACOLO!! Sa pot sa-l bat pe umar pe wrestlerul meu favorit, inca de cand eram un mark iar Punk era in ecw!! Nu m-asteptam atunci ca o sa creasca vreodata atat de mult! Un meci bun WWE tine-o asa!!
Fuck YOu VINCE FUCK YOU!! _I_
Image
Image
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby Katrer » 19 Jul 2011, 14:50

Orton vs Christian???!?? Fuck this shit! Who cares!.. SD n Raw MitB??!! Fuck off!..

Those were actually really good. Cel putin cele doua meciuri MiTB.

Il injuri pe Vince ca si-a jucat rolul ? :|
It's alive !

Image
Katrer
Living Legend

Postby mrciocio » 19 Jul 2011, 14:56

Il injur pentru ca ne-a bagat in PG13!! Dar odata cu acel "I APOLOGIZE YOU SON OF A BITCH!"probabil lucrurile se vor shimba.. WE WANT WRESTLING! WE WANT BLOOD!
Ma duc sa vad Raw-ul!
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby Katrer » 19 Jul 2011, 15:03

A facut-o pentru bani.

In plus, Vince a avut un rol important in acest storyline, la fel si Cena.
It's alive !

Image
Katrer
Living Legend

Postby mrciocio » 19 Jul 2011, 15:22

Stiu ca a facut-o pentru bani, ca doar n-ar fi facut-o pentru noi..
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby Hopsin » 19 Jul 2011, 19:21

Analizam mai bine promo-ul ..
"anytime , anywhere" .
Adică poate să facă cash-in pe campion și când e la WC ? =))

At any wwe event.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Previous

Return to WWE