WWE Money In The Bank 2011Smackdown MITB - Awesome match! Cel mai bun din cele doua. Cand am vazut ca urca Cody Rhodes pe scara, "fuck no!". Holy shit ce powerbomb pe scara cu Sin Cara! Daniel Bryan a castigat. Total surprinzator, si au ales poate cel mai prost moment posibil sa-l faca castigator al MITB. Daniel Bryan tot anul a avut parte de booking stupid, foarte prost. N-a avut niciun pic de build-up pentru meciul asta, singurii cu build up au fost Sheamus si Wade Barrett. Am fost suporterul lui Barrett, ar fi fost castigatorul perfect. Am auzit parca niste vorbe purtate de vant "CM PUNK". Inca ceva,
Where The Fuck Was CM PUNK ?Divas - Fucking atrocious, deranjant de prost. Inca ceva,
Where The Fuck Was CM PUNK ? Trebuia sa vina "sunteti o mizerie, o insulta pentru industria asta, mi-ar fi rusine sa apar intr-un ring de wrestling" ele sa riposteze, Punk sa le impinga.
Mark Henry vs Big Show - Slowest match of the year. Mark Henry fucked the world. Inca ceva,
Where The Fuck Was CM PUNK ?RAW MITB - Mult mai slab ca cel de la Smackdown. Surprinzator cat de ostil a fost primit Rey Mysterio. Holy shit ce Shooting Star Press! Miz a cazut tare nasol, si am impresia ca s-ar putea sa faca turn face. Del Rio won. Dupa un an de build-up care a fost total fucked up. Nimeni in meciul asta n-a avut build up. Inca ceva,
Where The Fuck Was CM PUNK ?Randy Orton vs Christian - Fucking Horrible! Meciul a fost groaznic, cu exceptia gutwrench suplex in neck breaker, asta ar putea fi finisherul lui. Cand Orton a sarit pe Christian dupa ce a fost scuipat, lovea atat de prost si fake asa cum face Flapjack aici
‪Flapjack's laugh‬‏ - YouTube . Orton a ramas in picioare la final si l-a distrus pe Christian. Asta e modul in care pui over noul campion ? Il pui pe Orton sa-l distruga in bataie, poate l-a si accidentat pe masa aia de comentariu. Orton a primit huiduieli. Inca ceva,
Where The Fuck Was CM PUNK ?CM PUNK vs John Cena - CM PUNK ! CM PUNK ! CM PUNK! De ce cacat raspunzi la "let's go cena" cu "Cena Sucks!" in Chicago cand e in main event cu PUNK ? De ce nu "
[FONT="Arial Black"]CM PUNK![/FONT]" De ce nu "[FONT="Arial Black"]
CENA SWALLOWS![/FONT]"" ? Meciul a fost maaaaare! Poate prea mult la podea, dar n-a suparat pe nimeni. Prea putina interactiune de la CM Punk cu publicul. Fuck you, Cena ! "Go fuck Orton!". Cum zicea si kill3r, Cena e facut sa para baiatul bun in continuare, fuck you Cena ! Imaginea de final cu CM PUNK cu titlul pe el suflandu-i papa lui Vince si apoi plecand prin public, si cu filmare de departe, a fost EPICA! Ce genunchi in gura a incasat Cena, mi-a placut fata lui Cena cand venise vremea sa faca "you can't see me". Jerry Lawler acelasi idiot fara scrupule. Tocmai ce se oprise un cantec lung de "let's go Cena", vorbeau ceva de fani si Lawler zice "cred ca Cena nu are niciun fan in arena in seara asta", ba esti handicapat, acum un minut ati vorbit despre fani si ce striga! Also, arbitrul a fost cel mai prost arbitru pe care l-am vazut. Deobicei arbitrul nu trebuie sa iasa in evidenta sau sa-ti atraga atentia cu ceva, e acolo, in background isi face treaba naturala si totul vine de la sine. Dar asta a fost jalnic, numara intr-un hal fara de hal, ma chinuiam sa nu-l observ, si Cena i-a facut observatie ca numara groaznic.
CM PUNK ! CM PUNK!Poate singurul PPV WWE de foarte mult timp care creeaza hype maaaaaare pentru RAW-ul urmator. Adica abia astept sa vad ce se intampla la RAW diseara.