Am terminat si eu NoC: - world strongest WHC - Cena cred ca'l depaseste pe Flair la numaru' de centuri mondiale.. - nu'i dau centura lui Beth in fata fanilor din orasul natal, nu i'o mai dau deloc.. - Tripal suge.
Cena din nou? Really? Să fim serioşi. La ce s-au mai complicat la ultimul meci dacă tot HHH a câştigat până la urmă? Henry ce a fost o surpriză plăcută, mă aşteptam tot la un RKO câştigător.
Even if you’re on the right track, you’ll get run over if you just sit there. —Will Rogers
1. Cena merita mult mai mult decat Del Rio centura aia, el macar poate sa scoata ceva de la public. 2. Daca nu intelegi, de ce te mai uiti ? Miz si Truth au venit acolo pentru a-l da jos pe HHH, pentru ce li s-a intamplat mai devreme. Nash a intervenit, iar la SS HHH si Punk s-ar putea sa fie in aceeasi echipa.
Poate Cena merita mai mult centura decat Del Rio, da nu merita sa primeasca centuri una dupa alta. Pierde centura numa ca sa o castige iar peste 2 luni si sa isi mai treaca o centura in palmares, mai bine il lasa cateva luni bune si dupa sa ii dea macar o pauza:| Daca nici acum nu i-au dat centura lui Beth, atunci cand? HHH nu avea cum sa piarda meciul, nu avea nici un sens. COO pentru o luna si ceva, ce rost ar fi avut?
Air Boom vs The Awesome Truth - Meci solid, dar nimic special. Amandoua echipe n-au spoturi/ manevre de echipe. Interes public zero.
Cody Rhodes vs Ted Dibiase - Meci ok, poate daca publicul reactiona catusi de putin la ceva ar fi iesit mai bine. E prea devreme pt Dibiase sa ia meci pt centura.
USA Title - Destul de misto, reactie buna pt Alex Riley. Dar ce cautatu Riley si Morrison aici cand asta e story-ul lui Swagger cu Ziggler pe Vickie ?
Divas Rusine, rusine, rusine sa va fie !
Mark Henry vs Randy Orton - Hell. Yeah. Mark HENRY FTW! Meciul n-a fost mare lucru, no surprise, dar mi-a placut cum si-a jucat Orton rolul aici pt MARK HENRY si promoul de dupa meci! MARK HENRY, A REAL CHAMPION!
John Cena vs Alberto Del Rio - Mare lucru n-a fost, dar, mi-a placut Del Rio la inceput cu promo-ul, frate vedeti si voi cat de bine e Del Rio fara discursul ala handicapat si zambetul ala idiot ?! FUCK! YOU! CENA! Da-o in ***** masii de treaba, asta e bataie de joc in cel mai josnic hal, da-o in masa de treaba.
CM Punk vs Triple H - Suprinzator de slab meciul. N-a fost mare lucru mai deloc. De ce cacat a spart Truth pin-ul lui Punk pe Triple H >?????????? What the fuck was that. [QUOTE=kill3r] johnny ace awesome. [/QUOTE] true words
CageChristian wrote:1. Cena merita mult mai mult decat Del Rio centura aia, el macar poate sa scoata ceva de la public. 2. Daca nu intelegi, de ce te mai uiti ? Miz si Truth au venit acolo pentru a-l da jos pe HHH, pentru ce li s-a intamplat mai devreme. Nash a intervenit, iar la SS HHH si Punk s-ar putea sa fie in aceeasi echipa.
Am văzut ce l-au dat jos pe Triple H, când s-a băgat R-Truth la pin-ul lui Punk. Tu nu ştii ce vorbeşti, nu te mai băga peste mine, please. Cena are deja 12 centuri, mai multe ca foarte mulţi wrestleri care ar fi trebuit să fie peste el, aşa că aş înţelege dacă i-ar lăsa-o 1 an întreg, dar nu să i-o tot dea de 10 ori pe an.
Even if you’re on the right track, you’ll get run over if you just sit there. —Will Rogers
Ar fi prea evident sa i-o lase un an sau mai mult.NU prea sunt solutii, adica sunt pentru centura, dar Cena vinde bine in continuare, asa ca pentru a spori si mai mult interesul o pierde si o castiga de mai multe ori pentru ca de cate ori Cena castiga o centura fanii sunt foarte entuziasmati si wwe-ul poate vinde mai bn.
Ma bucur foarte mult ca il vad un nou campion mondial .. Mark Henry FTW !!! L-au construit excelent de bine pentru a ajunge in main-event si a castiga centura mondiala .. ei bine acum ca e campion mondial , vedem cat va tine centura si ce adversari va avea .. sper sa tina mult timp centura .
Mon amour jur c-o sa te fur Nu e plagiat, e doar rap, e hip-hop pur
Am vazut acum.. imi era frica de un "rko from nowhere", dar meciul s-a terminat decent, Orton pierde clean. Sper sa tina centura macar trei luni. Hunter nu mai poate. Final de rahat, meci de rahat..
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
Air Boom Vs. Awesome Truth (Tag-Team Championship)
Asta a fost cel mai bun meci tag-team din 2011.Fast peaced, Miz si Truth au fost in avantaj pentru cea mai mare parte a meciului iar publicul a reactionat bine pentru Bourne si Kofi.As fi vrut sa castige heeli insa avand in vedere ca (,) conducerea vor sa-i aduca din nou in ME, titlurile la echipe nu i-ar ajuta prea mult luand in considerare starea diviziei.Chiar si asa le-au dat macar un story si in felul asta pot sa continue angle-ul cu "conspiratia".
Cody Rhodes Vs. Ted Dibiase (Intercontinental Championship)
Putea fi cu usurinta un meci de cel putin 3 stele daca publicului ii pasa insa avand in vedere ca abia daca au primit ceva build-up nici nu ma mira.Amandoi si-au dat silinta insa DiBiase mai trebuie construit putin iar Cody trebuie pus over precum un campion Intercontinental credibil.Ori continua feud-ul cum trebuie la SmackDown, ori il trimit pe Ted inapoi in FCW pentru ca habar n-au ce sa faca cu el.
Fatal 4-Way (USA Championship)
Meciul serii fara indoiala insa i-au bagat pe Riley si pe Morrison fara nici un motiv si Ziggler inca nu a castigat niciun meci clean de cand are centura aia.
Kelly Kelly Vs. Beth Phoenix (Divas Championship)
Nu a fost chiar asa de rau pentru un meci cu dive insa asta datorita lui Beth.Inca ceva, cu 2 ore inainte de PPV Beth Phoenix trebuia sa castige centura insa decizia s-a schimbat in ultimul moment.Mi s-a parut mie ca Kelly era mai cracanata decat de obicei.
Mark Henry Vs. Randy Orton (World Heavyweight Championship)
Gimmick match ! Scopul meciului a fost ca Orton sa-l puna over pe Henry ca monster heel.Si-au jucat foarte bine partea amandoi iar "Mark Henry tocmai a castigat un meci clean, pentru o centura mondiala, impotriva celui de-al doilea babyface din companie".Holly sh*t, asta aproape ca ma face sa trec peste faptul ca SuperCena a "salvat din nou situatia", aproape.In urma acestui meci tocmai i-au dublat credibilitatea lui Mark Henry, daca o tin tot asa ar putea sa aiba un reign bun timp de cateva luni.Nu am nimic cu Randy insa decat sa-l vad tot pe el cu centura mai bine i-o dau lui Henry.
BTW : That's why SmackDown > RAW :
(Au un campion mondial heel cu multa credibilitate) (Randy Orton > John Cena - He can wrestle, he can lose clean and he dosen't use poopy jokes)
John Cena Vs. Alberto Del Rio (WWE Championship)
Fuck You Cena ! Fuck You Cena ! Fuck You Cena !
Mama frate, isi mai bat mult joc de Del Rio !? La cat l-au f*t*t de cand a debutat in companie nu va fi niciodata un campion credibil.Fuck You Cena! Fuck You Vinnie !
CM Punk Vs. Triple H
Meci slabut din partea celor doi ! A inceput cu un Brawl bunicel pana au TNA-izat tot storyul.Chiar daca stai putin sa te gandesti are logica (Miz si Truth au intervenint si i-au atacat pe amandoi pentru a-l intinde pe CM Punk peste Triple H ca sa faca pin-ul, dupa ce s-au ridicat de la podea Funkman a intervenit pentru ca Hunter si Punk ii macelareau pe Miz si Truth, motivul pentru care Truth a intrerupt pin-ul lui Punk a fost pentru ca Punk l-a atacat dupa ce el a incercat sa-i faca o favoare, iar Laurinitas l-a chemat pe Nash sa-l atace pe Triple H insa Punk a intervenit iar Nash i-a facut un powerbomb dupa care a incercat sa-l atace pe Triple H care l-a lovit cu baros si l-a numarat pe Punk) insa mai mult ca sigur 90% din fanbase nu va intelege nimic.
Concluzie
A fost un PPV ok insa cu mult sub nivelul SummerSlam-ului si MitB.Nu trebuiau sa bage un meci fara centura in ME iar Del Rio nu trebuia ingropat.Majoritatea meciurilor au fost bune in special cele din mid-card si tag-team insa cele pentru titlurile mondiale au fost mediocre.