WWE NXT - Discutii generale

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderators: Rabbit, Katrer

Re: WWE NXT - Discutii generale

Postby Illusionist » 18 Aug 2010, 17:30

NXT va fi difuzat doar pe wwe.com !
Illusionist
moderator

Postby marian awesome » 18 Aug 2010, 18:12

CLAR!!! RILEY SI KAVAL sunt favoriti michael henning ala nu prea deci ori riley ori kaval si cred ca kaval
marian awesome
Main Eventer

Postby Bob Marley™ » 18 Aug 2010, 19:21

^

----Numele real a lui McGillicutty e Joe Hennig , nu Michael Henning si nu inteleg de ce nu il vezi ca si favorit.Il face pe Riley si la mic si in ring iar de Kaval ai auzit doar post-urile lui XXander.Mie personal nu-mi place Riley , e overrated din cauza ca Miz e pro-ul lui.Senshi si Joe au fost inca de la inceput cei mai buni wrestleri din al doilea sezon NXT...
Image
Bob Marley™
Campion

User Title: Smoker

Postby kraven » 18 Aug 2010, 19:23

^
Care Senshi ?:))
oricum..KAVAL FTW!!!
Image

Image
kraven
Campion

User Title: VD

Postby Rabbit » 18 Aug 2010, 19:26

Care Senshi ?:))

Kaval.
Image
Team "Forehead"
Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, G-Man, Neogen, Sylar
Rabbit
moderator

User Title: Mordovia Saransk!

Postby TyG3R » 18 Aug 2010, 19:27

Senshi aka Kaval aka Low Ki , noob. La RAW-ul de saptamana trecuta fanii strigau "LOW KI ! LOW KI" , in meciul ala cu NXT-isti.
Skylar Grey
TyG3R
VIP

Postby MTN2K10 » 19 Aug 2010, 08:05

^ Indyz fans . Dar cati strigau ? Erau doar asa , 10-20 smarks sau toti pustii ?
Image
MTN2K10
dodolinaa

User Title: -pd iz justacopyofme

Postby Neogen™ » 19 Aug 2010, 08:25

:)) 10-20,tu cati crezi ca se uita la INDYZ dintre fanii wwe-ului? Vorbesc de cei care merg la show-uri,etc...NU DE NOI
Team "Forehead"
Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, G-Man, Neogen,Sylar.

Image
Neogen™
Campion

User Title: A-RY

Postby kraven » 22 Aug 2010, 11:01

^^^
Am intrebat si eu , nu stiam..De ce ma faci noob?
Cred ca esti genu` ala de om care are replici din revistele cu Scooby - Doo si ai 2 tone de pistrui pe fata si stai intotdeauna la pc si esti rasist..
GET A LIFE , YA MORON !
Image

Image
kraven
Campion

User Title: VD

Postby TyG3R » 22 Aug 2010, 16:25

Vorbeai despre tine insuti ?
Skylar Grey
TyG3R
VIP

Postby Style » 23 Aug 2010, 14:04

^^In primul rand stii ce inseamna Rasist? :| Nu vad vreo dovada de rasism a lui TyG3R .. daca se ia de un ratat nu inseamna ca esti rasist ;)
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby sebseb » 25 Aug 2010, 13:16

Meciul dintre Cody Rhodes si MVP a fost un meci bun. In SD nu prea avem asa meciuri.
Sper sa castige Alex Riley, un heel grozav, ca si Miz de altfel.
Image
sebseb
Lowcarder

Postby D3vyll » 25 Aug 2010, 13:31

^ Alex nu are nici o sansa sa castige, cele mai multe sanse de castig le are Kaval, dar eu sper ca acest sezon sa fie castigat decatre Michael Mcgillicutty.
Image
D3vyll
Lowcarder

Postby sebseb » 25 Aug 2010, 18:26

Si tu ai glob de cristal?
Image
sebseb
Lowcarder

Postby D3vyll » 25 Aug 2010, 18:29

Nu am nici un glob, dar este evident ca Alex nu are nici o sansa in a castiga, BTW.
Image
D3vyll
Lowcarder

Postby Illusionist » 01 Sep 2010, 09:50

Kaval e castigatorul sezonului 2 din NXT.

Si sezonul 3 este cu dive. V-as sfatui sa va uitati la rookie-ul lui Vickie Guerrero.
Illusionist
moderator

Postby Nigel » 01 Sep 2010, 09:53

-- Low Ki era clar castigator de la inceputul sezonului, impreuna cu Joe, era cel mai bun luptator de acolo.

M-am uitat pe site-ul WWE, din sezonul 3 baga si dive, una zici ca e Nikita si Pro'ul ei e Vickie Guerrero :lol:

EDIT: N-am vazut mesajul lui I||usionist
Nigel
Midcarder

Postby andre777DRAGO » 01 Sep 2010, 09:55

Ce bine,Kaval a castigat sezonul 2........sper sa se alature celor din Nexus .....BTW:Si el a castigat o sansa la un titlu cand vrea el nu?
Spoiler: show

SAVE_US
andre777DRAGO
Campion

User Title: SAVE_US

Postby Nigel » 01 Sep 2010, 09:57

-- In mod normal da, sper sa nu se mai intample ce s-a intamplat cu primul sezon din NXT. Nu cred ca Kaval va intra in Nexus.
Nigel
Midcarder

Postby AleXXander » 01 Sep 2010, 10:47

Hell yeah ! Dupa speech-ul lui Joe Perfect chiar ma enervam daca urma sa castige el. N-a zis nimic interesant, Kaval a fost peste el.

Dupa ce in primul sezon nu i-au dat victoria lui Bryan care venea tot din Indyz, nu ma asteptam ca de aceasta data sa i-o dea lui Kaval. Foarte tare, Kaval merita sa castige.

Ma asteptam ca Joe sa fie primul eliminat, deci m-a surprins putin eliminarea lui Alex Riley.

Brawl-ul de la final a fost ok, dar nu am inteles de ce aia erau in ring, iar PROs stateau langa si se uitau fara sa intervina, cam aiurea acolo...

Ca si la finalul primului sezon, bag ceva despre fiecare rookie in parte.

Kaval
- E clar ca e next breakout star din toate punctele de vedere. E imperial in ring, iar la mike imi place, chiar mi se pare peste Joe Perfect, iar vocea aia nu ma deranjeaza, ba chiar e un avantaj fata de Cody Rhodes, sa zicem. :D
- Nu stiu ce centura va alege. Probabil va fi una suprema, altfel n-ar avea rost. He is the shit ! LayCool au fost magnifice, sunt de departe cele mai tari lucruri din divizia feminina. Sper sa gasesc pack-uri cu s1 si s2 ca sa le bag la colectie.

Michael McGillicutty
- E viitor campion suprem, insa trebuie sa isi mai dezvolte mike skillz-urile. In ring e ok, oricum WWE-ul nu cere extrem de mult pe partea asta, care charisma, iar la finalul NXT a facut turn-heel din cate am observat, ceea ce e destul de bine.
- Killer parca zicea ca i-ar sta bine ca heel, iata ca pana la urma asa va fi, ceea ce cred si eu ca e o schimbare inspirata. Sper sa il bage in SmackDown pentru a avea sansa de a isi demonstra cat mai bine calitatile.

Alex Riley
- E bun la mike, cu toate ca la inceput mi se parea o copie a lui Miz, in ultimele doua episoade din NXT a dovedit ca nu e asa, si ca stie sa zica si alte lucruri la mike.
- Fara doar si poate va ramane in main-roster, cel mai probabil in RAW, pentru ca e un personaj care se muleaza pe acel show.

Titus O'Neil
- Nici l-am vazut prea mult pe asta. Oricum nu era nimic de el, nu cred ca il vor pastra in main-roster.

Eli Cottonwood
- E praf. Afara cu el.

Lucky Cannon
- Asta e un fel de Heath Slater. Fata de gay, atitudine de gay, dar mai apoi transformat intr-un angry young man. :D
- Nu stiu daca il vor pastra... Eu sper sa nu o faca, e slab din toate punctele de vedere.

Percy Watson
- Pe asta trebuie sa il pastreze in special pentru entertainment, ca nu cred ca e el credibil in meciuri, nici nu cred ca s-a dorit sa fie un astfel de personaj, ci ceva mai special.
- Prin RAW sper sa-l vad.

Husky Harris
- Daca va fi pastrat, sper sa il aduca si pe frate-sau si sa ii bage in tag team.

~~~

Sezonul 3:

Naomi Night
- Asta e FCW Divas Champion parca... Oricum arata naspa, in ring nu stiu ce poate. Are o curva ca pro, ii poate spune ea ce trebuie sa faca pentru a sta in WWE.

Maxine
- Nu stiu cine e asta.

Jamie Keyes
- Si-au dat seama ca nu e buna ca Ring Announcer si au bagat-o in ring. Oricum probabil e praf, daca era buna, o bagau de prima data in ring. The Bella Twins sunt bagate ca pro pentru a nu uita lumea de ele.

Aloisia
- Ha ha ! Ce pro i-au dat asteia. Daca cineva isi aminteste, e cea despre care ziceam acum cateva zile ca a semnat-o WWE-ul si e putin mai scunda decat Big Show.

Aksana
- Goldust ca pro ! Magnific ! Asta parca avea rol de proasta in FCW. Are si un accent ciudat, din Lituania parca e. Oricum parca arata mai ok decat celelalte.

AJ Lee
- Asta va castiga fara doar si poate. Planuiau sa o bage in SmackDown! direct, dar vad ca s-au razgandit si au bagat dive in sezonul 3. E cea mai buna de acolo. Ma mir ca l-au mai bagat si pe Primo in ceva.

The bottom line e ca nu voi urmari acest sezon. E o prostie. I don't give a shit about divas, cu atat mai putin 'rookie' divas.

Vad ca sunt decat 6, ceea ce inseamna ca acest sezon va dura pana la 1 octombrie, atunci cand SmackDown!-ul se va muta pe SyFy, ceea ce e bine, macar nu renunt la NXT pentru mult timp. Sper sa faca si un sezon 4, chiar si daca va fi pe WWE.com.

--c/p de pe s365--
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

PreviousNext

Return to WWE