Singurul moment grandios a fost meciul dintre Taker si Bret.Cei din WWE au incercat sa readuca vremurile de demult.In afara de asta, nimic special.
----In caz ca nu ti-ai dat seama, meciul nici macar nu a avut loc ! Segmentul Kane-Undertaker-NeXus a fost destul de ok.Opening-ul a fost slabut...Cel mai mult mi-a placut promo-ul lui Punk (respect).ME-ul a fost bunicel...
----Unificarea centurilor feminine mi se pare buna.WWE-ul are putine dive dintre care foarte putine mai de Doamne ajuta, asa ca nu vad de ce ar trebui sa fie 2 titluri mondiale...
----Promovarea NeXus-ului continua, iar mie unul imi convine...Skip va sta pe bara minim 4 luni, si sper sa fie inlocuit de Kaval...
----Rating-ul a fost imens ! RAW-ul nu a mai avut o audienta atat de mare de foarte multa vreme.Singurul RAW mai vizionat decat acesta a fost specialul : Raw is Owen din '99...
Ce prostie a fost ultimul Raw...Nu m-a impresionat absolut nimic, doar Del Rio si Punk mi-au placut. Undertaker vs Bret Hart a fost o idiotenie, iar main-eventul a fost tare plictisitor.
Ce meciuri sa se anunte, prietene? Raw-ul, din cate stiu, e transmis LIVE, nu prea sunt spoilere... Ai rabdare pana maine si o sa vezi ce meciuri au fost anuntate la Raw-ul de diseara...
Eu am ales sa fiu ateu Dumnezeu e in toate, e-n mine Atuncea cine-i Dumnezeu E un tot antidot Impotriva muritorilor care fac bot Fiindca mai mult nu pot
Inca un meci anuntat la NoC. The Miz Vs. Daniel Bryan pentru centura U.S.
Nu inteleg de ce cei din WWE l-au dat afara pe Chris Jericho din meciul pentru centura WWE. Puteau sa-l lase afara de la inceput. Sau sa-l fi bagat pe JoMo in meci.
The Miz Vs. Daniel Bryan ....era aproape sigur......totusi nu inteleg de ce ii fac asta lui Y2J?Ori pregatesc ceva mare pentru el ori isi bat joc de el......BTW:Asta cred ca a fost seara mark-silor pentru ca ,Si cena a castigat si RKo a castigat,Y2J a fost eliminat din meciul pentru centura WWE..etc.
Invata limba romana baiatule, dupa 3 puncte se incepe cu litera mare si se lasa spatiu. Iar lui Jericho nu i se pregateste nimic pentru ca i se termina contractul si nu vrea sa-l prelungeasca
Mi-ar placea sa-l bage pe Morrison acel Six Pack Challange. La NoC Miz va pierde centura Statelor Unite si va urma sa-si foloseasca servieta. Asa, daca Morrison va fi bagat in meci si va castiga meciul, ar avea un feud cu Miz.
JoMo o fi bun in ring da e varza la mic.Imi pare rau de Y2j asta e,in loc sa aiba o retragere frumoasa peste 2 sau 3 ani ,iese din companie pe usa din spate.