WWE RAW - Discutii generale

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Re: WWE Raw - Discutii generale

Postby Tommy Angelo™ » 01 Oct 2010, 22:18

Cu totii am fost marksi la inceput .
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby Hopsin » 02 Oct 2010, 22:20

Cu totii am fost marksi la inceput .

Cand imi amintesc, ma gandesc, cum am putut fii atat de tantalau :lol:
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby nWo_4_life » 02 Oct 2010, 22:33

De ce tantalau ? cand esti la inceput e cea mai frumoasa perioada.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby Tommy Angelo™ » 02 Oct 2010, 22:35

nWo_4_life wrote:De ce tantalau ? cand esti la inceput e cea mai frumoasa perioada.

Mai ales partea cand esti injurat de toti.
~Seful campaniei ANTI-Moderatori!~
Tommy Angelo™
VIP

User Title: My life over turn!

Postby Style » 02 Oct 2010, 22:36

Oarecum. Adica e ca si Mos Craciun :lol: crezi pana la un moment dat pana iti creste creierul :) . Prima data ti se pare palpitant ce imi mai aduce mosu etc. In wrestling nu stii ce se va intampla .. nu stii care e invingatorul. Dar partea nasoala este ca esti luat peste picior de smarksi
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby nWo_4_life » 02 Oct 2010, 22:39

Perioada cand crezi ca ce se intampla in wrestling este real e cea mai frumoasa perioada. Pentru fanii wrestlingului, anii 80 si 90 au fost cea mai frumoasa perioada din istorie, no internet & spoiler shit + cea mai buna perioada din istoria wrestlingului.

Daca esti si prosti si crezi wrestlingul, intri pe internet in ziua de azi si aberezi si sar sacalii pe tine.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby AleXXander » 02 Oct 2010, 22:51

E misto si cand esti smark, insa daca ai ce sa vezi. Dar la momentul actual ai in mare parte rahaturi peste tot. WWE-ul ofera produs bun din punct de vedere al entertainment-ului, dar wrestling ioc. Cnad si cand si atunci tot intre titani, asa cum s-a intamplat la WM. In rst vezi rahaturi cu ziggler si kofi sau christian vs drew de 10 ori intr-o luna. iar TNA-ul ofera din punct de vedere al wrestlingului, dar problemel cu bookingul tot le au. Show-urile la ora actuala sunt destul de plictisitoare... peste tot.
"nu e loc mai bun decat sufletul tau, ma linistesti cand o duc rau." Vescan
AleXXander
"11"

User Title: GOD

Postby Style » 02 Oct 2010, 22:53

Adevarat.Deja m-am plictisit de meciul Ziggler vs Kofi l-au dat dracu de 5-6 ori :| . De Drew si Christian nu mai zic . In fine WWE devine din ce in ce mai plictisitor pentru mine.
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby John_Cena » 03 Oct 2010, 10:05

AleXXander wrote:E misto si cand esti smark, insa daca ai ce sa vezi. Dar la momentul actual ai in mare parte rahaturi peste tot. WWE-ul ofera produs bun din punct de vedere al entertainment-ului, dar wrestling ioc. Cnad si cand si atunci tot intre titani, asa cum s-a intamplat la WM. In rst vezi rahaturi cu ziggler si kofi sau christian vs drew de 10 ori intr-o luna. iar TNA-ul ofera din punct de vedere al wrestlingului, dar problemel cu bookingul tot le au. Show-urile la ora actuala sunt destul de plictisitoare... peste tot.

Ce mi se pare mie interesant, este ca ratingurile lor au scazut dramatic fata de lunile precedente, ceea ce ma mira pentru ca,,,,, calitatea show-urilor a crescut fata de alte luni.Nu cu mult, dar a crescut.
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby TyG3R » 03 Oct 2010, 11:14

Problema e ca nu e nimic foarte interesant la ora actuala in WWE. Daca nu te uiti 4 saptamani la RAW , iar apoi vrei sa te uiti din nou , e acelasi lucru , n-ai pierdut nimic , pentru ca totul se invarte numai in jurul acelorasi oameni. Daca Cena ar face turn-heel , atunci lucrurile cred ca se vor schimba.
Skylar Grey
TyG3R
VIP

Postby AleXXander » 03 Oct 2010, 11:53

Nu e neaparat vorba de booking, ci in special de atmosfera. Rahatul ala de PG-Era nu te lasa sa spui nici "bitch"... Fanii aia par veniti de pe alta lume. Si asa si este. Nu sunt in totalitate fani ai wrestlingului, sunt aceiasi rahati care se duc la meciurile de baseball, basket si vin si la wrestling, fara a avea habar de fenomen. Singurele locuri unde atmosfera este coplesitoare e WrestleMania, acolo unde majoritatea sunt smarks, veniti de prin toate colturile lumii.

Nu stiu de ce e legata chestia aia cu PG-Era, ca nu cred ca are prea mare legatura cu campania Lindei McMahon. Cred ca mai degraba cu contractele acelea pentru jucarii pe care le au cu firma aia importanta, care se zvoneste ca a cerut si concedierea lui Bryan.

Oricum Linda pierde, sa fim seriosi. Americanii sunt mai prosti ca noi, au ajuns sa implice ceea ce se intampla in wrestling (gimmick-ul de debil mintal al lui Eugene) cu politica. Doar cei mai retardati decat gimmick-ul lui Eugene pot face asa ceva. Ma rog, tot va pierde.

Am sperante ca se vor mai schimba lucrurile in SmackDown, acum cu aceasta mutare pe SyFy, care se presupune ca va aduce SD!-ul la acelasi nivel cu RAW-ului.

In RAW nu ar fi vorba de aceiasi oameni, dar problema e ca story-urile sunt cam aceleasi. Macar daca mai fac turn-uri unii dintre ei. Triple H daca e heel si nu se implica la centurile supreme, n-am nimic cu el. Dar daca e face, mai e si prost si isi mai leaga si centuri de picioare, il bag in @%$%% ma-sii.
John Cena ca heel ar fi o mutare magnifica, nimeni nu ar vedea-o venind. Un feud cu Orton din postura de heel al lui Cena ar fi aur curat. Si asa jumatate din arenele alea il huiduie, asa ar fi perfect. Pot face asta in perioada Royal Rumble - WrestleMania din 2011.
AleXXander
"11"

Postby kraven » 03 Oct 2010, 13:00

^Cena = Masina de bani si vandut a lui Vinnie :)
Sper sa piarda si curva aia de Linda la senat , sa putem avea si noi HARDCORE - ERA !! Sange , actiune , cuvinte vulgare..
Odata cu pierderea ei ar fi tare sa vina si niste vechi superstaruri din ECW , ceva gen Mysterio,Malenko sau Sandman :)
Tommy si Sabu nu i`am zis deoarece sunt in TNA .. Dar poate cu terminarea angle`ului cu Fortune si E.V 2.0 iasa si cei 2 .. Gata cu offul..
In fiecare saptamana vezi doar : Orton , Cena , Nexus . A 2-a saptamana iara .. Orton , Cena , Nexus. Dupaia iara Orton , Cena , Nexus .. M`am SATURAT !
Cena heel .. = PURE GOLD !!! O mutare excelenta dar si rea .. Ganditi-va :
-Heel pt Cena - Fani
-Face pt Cena - Bani :|
Si la HIAC .. Triumfarea lui Barrett peste Cena ar fi un moment magnific !
Cum a zis Xander ..
Citez :
AleXXander wrote:Pot face asta in perioada Royal Rumble - WrestleMania din 2011.

Ar fi magnific .. Noua Golden Age a WWE-ului .
Pe scurt..
Image

Image
kraven
Campion

User Title: MUZICĂ !

Postby TyG3R » 03 Oct 2010, 13:11

Holy Shit , dude.

Lasa-ne cu ECW-ul , ca nu-l va mai putea face nimeni , niciodata. Sandman e terminat , Malenko are 50 de ani , s-a retras , nu mai poate , el n-a contat pentru ECW. Si nu e vorba de sange , ca oricum se stie ca aia se taie. E vorba mai mult de story-uri si de gimmick matches care nu mai au niciun rost cu acest PG Era.
Skylar Grey
TyG3R
VIP

Postby AleXXander » 03 Oct 2010, 13:11

Hardcore Era ? Tu gandesti ce spui ? Mysterio e in WWE, Malenko la fel, e road agent, are 50 de ani, nu mai poate lupta. Sandman e o epava.

"Ies si ei", nu "iasa si ei" btw. :D Tommy are contract ceva mai lung cu TNA-ul. Sabu parca e platit la aparitii si cred ca a fost contactat de noua federatie din Florida.

Ce Golden Age ? Aia a fost prin 80s, ce legatura are cu prezentul ?
AleXXander
"11"

Postby kraven » 03 Oct 2010, 13:18

^Ziceam ca ar putea fi ..
Noh .. Ce zic sa fie : 2 Cold Scorpio , Tazz , Balls Mahoney , Brian Lee & Pilman , Cactus Jack , Daniels , Jericho , Dudleys , Hayabusa , Lynn , Raven , Rhino , Gangrel (Vampire Warrior) , si multi altii:)
^^Right .. Ar fi un vis sa revina :)
Image

Image
kraven
Campion

User Title: MUZICĂ !

Postby AleXXander » 03 Oct 2010, 13:21

Ba, serios, tu gandesti ce vorbesti ? Dar serios intreb, pentru ca mi se pare ca ori aberezi fara sa iti dai seama, ori o faci intentionat.

Hayabusa e in scaun cu rotile si tu il vrei in ring ?
AleXXander
"11"

Postby Nigel » 03 Oct 2010, 13:50

ECW-ul nu va mai exista niciodata, majoritatea luptatorilor care i-ai enumerat sunt batrani, nu mai pot lupta.

Nu cred ca Cena va pierde la HiaC, poate se va termina prin No Contest.
Nigel
Midcarder

Postby marian awesome » 04 Oct 2010, 17:05

da eu personal cred ca nu intra in nexus o sa-i ia la bataie!!! asa cred eu acuma...
marian awesome
Main Eventer

Postby John_Cena » 04 Oct 2010, 17:12

Crezi prost.Cel mai probabil va fi sclavul lor si va mai castiga putini fani pana in momentul in care se va decide sa se acorde o revansa, cu Cena castigand si eliberandu-se de Nexus.Astfel, Cena devine mai iubit si nici Nexus-ul nu se desfiinteaza.
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby Robertyz » 04 Oct 2010, 17:14

E exact acelasi storyline ca cel cu JBL si HBK doar ca acuma este Cena si Nexus
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

PreviousNext

Return to WWE