Opening Segment-Inceput relativ bun de show, mi-a placut ideea cu debate-ul, insa ma asteptam sa iasa la final o bataie generala.Mi-a placut foarte mult ''discursul'' lui R-Truth, incepe sa-mi placa cum este asa face si nebun.Parca arata totusi mai bine decat heel si nebun.Oricum, meciul se va axa pe feudul dintre Punk si Jericho, asa ca ma astept la o confruntare spectaculoasa.
Jericho vs Kingston-Meci decent, cu cateva faze interesante, insa nimic iesit din comun.Un meci relativ normal pentru un inceput de show.Imi place sa-l revad pe Jericho in postura de heel convins
Orton vs Big Show-Idee foarte buna de feud pentru viitor.Pacat ca au facut praf RKO-ul ala, insa in rest un meci bunisor.
Shawn Michaels and HHH Segment-Pot sa spun ca e absolut genial cum au explicat felul in care va arata freza lui Taker.Dupa cum am intuit, prima data a venit cu peruca si eram tare curios cum vor explica lipsa de par din capul lui Taker.Chiar de vazut in ce ipostaza va reveni.In ceea ce-i priveste pe cei 2, deja se contureaza meciul pe care il stim de luni bune cu HHH vs Taker si HBK arbitru special.Ma astept la o oarece racire a relatiilor dintre cei 2 pe viitor pentru a face cat mai imprevizibila maniera de arbitraj al lui Shawn la Mania.
Cena, Eve, Kane and Zack Segment-Cred ca se poate face film pe chestia asta.

Raman insa ferm convins de faptul ca Cena nu va face turn heel, ci cei din WWE vor face ca fanii sa-l urasca din ce in ce mai mult.In rest, la EC castiga clar Cena, si intram in linie dreapta pentru pregatirea meciului cu Rock.Probabil ca pe parcursul story-ului vor fi implicati si Zack sau Eve, tot cu motivul de a-i face pe fani sa-l urasca pe Cena inainte de marea confruntare.