Da, nici nu l-a atins. Tu imi gasesti numai unghiuri care te fraieresc. Tu crezi ca cameramanul ala a fost prost de a filmat de la spate ca sa nu vezi tu
Nu mai imi bat capul, sa fie clar, WWE e fake. Totul! Sangele e real. Cei care nu cred asta se numesc marksi si nu fac decat sa se faca de ras. Sunt pur si simplu fraieriti de TV
Rachel McAdams
"Fie vreme buna, fie vreme rea , Dinamo pierde cu oricine ar juca !"
Da, se pare ca aveti dreptate.Eu ma uit la wrestling doar de 3 ani, poate ca voi va uitati mai demult.Insa ceva, ceva trebuie sa fie pe bune acolo, exemplu si accidentarile. Ma rog, in final imi cer scuze pentru ca v-am tocat atat la cap
Da, se pare ca aveti dreptate.Eu ma uit la wrestling doar de 3 ani, poate ca voi va uitati mai demult.Insa ceva, ceva trebuie sa fie pe bune acolo, exemplu si accidentarile. Ma rog, in final imi cer scuze pentru ca v-am tocat atat la cap
Edge si-a rupt tendonul lui Achilles alergand. Pur si simplu a calcat stramb. Accidentarile sunt provocate de accidente ale respectivului, nu de o lovitura a adversarului.
Rachel McAdams
"Fie vreme buna, fie vreme rea , Dinamo pierde cu oricine ar juca !"
auziti in seara WM este intreg sau doar faze ? ca pe site scrie Cele mai spectaculoase momente de la Wrestlemania pot fi revazute luni de la 22:00 la Sport.ro CUm o sa fie? sio sa fie in romana nu?