E foarte greu de decis. Cel mai probabil cel care castiga o sa revina la Royal Rumble. Eu votez cu Jericho , pentru ca ar fi momentul sa castige si el.
Even if you’re on the right track, you’ll get run over if you just sit there. —Will Rogers
Alberto del Rio a fost destul de promovat pe tema asta si Sheamus la fel.. au sanse dar nu foarte mari. Chris Jericho ar merita un Rumble pentru toata cariera lui ,dar sa nu uitam si de Christian care merita o centura WWE/WHC
Last edited by Style on 18 Jan 2011, 21:13, edited 1 time in total.
Ar fi tare ca Alberto Del Rio sa intre ultimul in meci , sa vina cu masina si sa bage vreo 3 claxoane . CM Punk mai are mult timp in fata sa-l castige.
Eu nu mai am favoriti ca sa-mi doresc sa castige asa mult. Ultimul care mi-a ramas asa a fost Chris Jericho ,totusi pe el l-as vrea la Wrestlemania ,dar acum depinde. Sper sa fie o surpriza ,si cand ma refer la o surpriza vreau una placuta.
Nu cred ca va continua mult feud-ul cu Cena.Punk va incepe mai mult ca sigur un feud cu gruparea lui Wade.Si in plus, Cena nu prea a mai fost in preajma vreunei centuri cam de multicel.