SmackDown 10/02/2012
Opening segment
Foarte reusit promo-ul.Sheamus s-a pus over foarte bine iar Rhodes si Barrett s-au descurcat si ei.Big Show e singurul care nu a iesi foarte bine de aici.Meh, oricum iasa din peisajul centurii dupa EC.
The Great Khali Vs. Jinder Mahal
Meh, chiar daca nu-mi place Khali trebuie pus over pentru ca build-ul pt. EC sa iasa cum trebuie.Ma bucur ca nu a mai stricat inca un meci cu oameni importanti in companie.Cred ca dupa urmatorul PPV pleaca din nou, dar bine macar ca Mahal are ceva de facut luand in considerare ca e unul dintre jobberii de lux ai companiei.
Beth Phoenix Vs. Alicia Fox
Meh, probabil ca va continua sa aiba squash-uri pana cand se intoarce Kharma.Fine by me, poate iasa si un meci decent intre ea si Tamina la EC.
Nu sunt mare fan al angle-ului in care e implicata Natalya in momentul de fata insa macar ii dau ceva de facut.
"Teddy Long style" Tag-team match
Hai ca asta a fost destul de reusit chiar daca era predictibil.Sheamus nu avea cum sa piarda si pe Big Show vor continua sa-l puna over pentru ca eliminarea lui in meciul EC sa insemne ceva.Le-au dat 10 minute iar Rhodes si Barrett au aratat foarte bine, pacat ca probabil vor ramane blocati in mid-card dupa urmatorul PPV.
AJ Lee interview
Holly crap, b*tch's got ba**s ! LOL ce i-a spus-o lui Cole, nu ma asteptam sa se descurce atat de bine la microfon.Si interventia lui Bryan a fost reusita si ma bucur ca (,) continua sa-i dezvolte personajul : vegan, naturalist, what's next ! Si segmentele backstage cu el au fost bine gandite.Nu cred ca va pierde centura pana la 'Mania, au investit prea mult in el pana acum.
Hunico Vs. Ted DiBiase
Again, really !? Bine macar ca cei doi au ceva de facut insa mi-as dori sa faca mai mult cu story-ul lor.Hunico e cel mai interesant low-carder de multa vreme.
Daniel Bryan Vs. Randy Orton
Good match.Finalul a fost bine gandit, amandoi au aratat bine si e si normal sa nu lase un astfel de meci sa aiba o decizie clara la un show saptamanal.Inafara de asta mini brawl-ul dintre Orton si Big Show a fost destul de tare.Fata de anul trecut macar iti da impresia ca le pasa de urmatorul PPV.
______________________________________________________________________________________________________
Dupa cateva saptamani de mediocritate SD-ul e din nou cel mai bine organizat show al companie.SmackDown FTW !