Prestatia NeXus-ului la SummerSlam :
1) Heath Slater
----"El a muncit cel mai mult.I-a eliminat pe EDGE si Jericho si a fost foarte rapid si entertaining.Slater e foarte tare , fata e singurul lucru care il dejavantajeaza.Isi joaca foarte bine rolul de heel si e bunicel in ring.In orice caz , e un worker excelent..."
2) Justin Gabriel
----"El si Slater au muncit cel mai mult in acest meci.A fost foarte rapid si spectaculos de fiecare data cand ii venea randul sa intre in ring.Mi-a placut foarte mult lovitura de picior pe care i-a dat-o lui EDGE pe la jumatatea meciului.E un heel mai mult decat excelent si are un look grozav..."
3) Wade Barret
----"El nu a stat prea mult in ring insa a avut o prestatie foarte buna.El e genul de wrestler ok in ring si foarte bun la mic..."
4) Skip Sheffield
----"Monster heel ! E destul de rapid in ring pentru greutatea lui si nici la mic nu e rau.A avut si el ceva momente bune in meci..."
5) David Otunga
----"A fost destul de ok.Nu prea inteleg ce o cautat el la Harvard pentru ca mie personal nu imi inspira inteligenta dar ma rog...e un wrestler ok , in ring nu e cine stie ce insa din cand in cand scoate momente bunicele la mic.E foarte avantajat de look..."
6) Michael Tarver
----"E un wrestler ok.Mi se pare un worker bun insa are gimmick de "lenes" si de aceea nu a stat prea mult in meci.Isi joaca si el foarte bine rolul de heel..."
7) Darren Young
----"Nu e el cine stie ce wrestler.A fost foarte repede eliminat de Danyel Bryan pentru a atrage mult poop din partea faniilor din arena..."
Concluzie :
----"Cei din NeXus au avut o prestatie extraordinara pentru primul lor PPV si primul lor meci in ME-ul unui PPV.Au fost foarte activi si au facut meciul interesant si deloc plictisitor.La inceput am fost foarte dezamagit de faptul ca au pierdut insa ei sunt inca doar niste boboci (in storyline) si au fost pusi over de foarte multe ori.Sper ca WWE-ul va mai continua o perioada storyline-ul cu ei.Au "salvat" RAW-ul de nenumarate ori si ar putea ajunge unul dintre cele mai importante grupuri din istoria pro wrestling-ului..."