*SPOILERS* WWE SummerSlam 2011

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Re: *SPOILERS* WWE SummerSlam 2011

Postby CageChristian » 15 Aug 2011, 13:33

EPICness.
Justice for Craiova
2012
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby Robertyz » 15 Aug 2011, 13:51

OK...Tocmai am vazut si eu SS si pot spune ca in afara de 2, 3 momente mai bune a fost un PPV foarte slab.Punk a castigat din nou clean, insa finalul a fost dezamagitor...oarecum era de asteptat, am si zis inainte ca s-ar putea sa se intample Cash In-ul.Randy Vs Christian a fost un meci foarte interesant.
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Postby Katrer » 15 Aug 2011, 14:00

De fapt aia a fost o victorie controversata. Probabil ca vor incepe niste feud-uri foarte interesante.
It's alive !

Image
---------------------------------------------Credit: Enigma
Katrer
Living Legend

Postby Robertyz » 15 Aug 2011, 14:03

^ Clean in sensul ca nu a intervenit nimeni. :D
TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Postby AdrianIlie » 15 Aug 2011, 14:09

A fost un ppv foarte bun. Din pacate i-au ingropat pe Christian si pe Daniel Bryan. Probabil urmeaza un meci intre Mark Henry si Randy Orton la NoC.
Image
Ex AdrianIlie
AdrianIlie
Main Eventer

User Title: Undertaker

Postby Add94™ » 15 Aug 2011, 14:26

Wwe'ul isi bate joc de Christian !!!! :(:(
Cel mai nasol ppv din istoria ppv'urilor :|
Once in a LifeTime
Add94™
El Galactico

User Title: Best Wfan's Heel

Postby Katrer » 15 Aug 2011, 14:48

AdrianIlie wrote:A fost un ppv foarte bun. Din pacate i-au ingropat pe Christian si pe Daniel Bryan. Probabil urmeaza un meci intre Mark Henry si Randy Orton la NoC.

Nu, feud-ul dintre Mark si Sheamus va continua, dupa cum a spus si irlandezul intr-un interview pe WWE.com.
It's alive !

Image
Katrer
Living Legend

Postby reproRKO » 15 Aug 2011, 16:09

citind la unii ce ati scris....pot sa zic ca asa vorbeam si eu la 16 ani...sunt absolut sigur ca multi dintre voi nu l`ati prins live pe Nash...poate pe seara la 12 dupa cartoon network acum multi ani in WCW...dar ce stiati unii de wrestling...Nash cu Punk va face feud.Sunt foarte curios ce va iesi din asta..dupa meci..am fost bucuros ca Punk a castigat, iar cand del Rio a venit cu geanta, am zambit parsiv...Imi place Punk, dar si del Rio. Credeti ca Punk nu va mai avea alte oportunitati la centura?Poate se pregateste un meci mare intre Punk, Cena, Nash, del Rio, whata` hell even Rey. Dar asta nu`i asa de plauzibil...
sa zic si de Christian....feud w/ Edge? Really?...mai mult ca sigur la SD va veni Christian si va spune...Edge opened my eyes...Si poate...poate....va incerca un turn usor de face...sau nu neaparat...Christian a pierdut in seara asta ca sa aiba sansa ca la unul dintre urmatoarele PPV`uri sa fie din nou WHC...la asta nu va ganditi? La titluri mondiale are palmares slab(fara NWA word title)...asa ca....va mai primi...Edge si`a facut treaba....la TV nu va mai aparea....
reproRKO
Lowcarder

User Title: King Of The World

Postby CageChristian » 15 Aug 2011, 17:07

The Miz, R-Truth & Alberto del Rio vs. Kofi Kingston , JoMo & Rey Mysterio - ** 1/4
- Mda, meciul asta nu era programat. Bun pentru a il pune in opener, insa mai bine bagau un Morrison vs. R-Truth. Nu inteleg daca Miz e in feud cu Mysterio, iar de ce Kingston e mereu 'omul' lui del Rio. Si dupa Rumble, unde a castigat mexicanul, tot Kingston era adversarul acestuia.

Mark Henry vs. Sheamus - ***
- Inteleg ca Henry a evoluat de cand a facut turn-ul, insa puteau sa-l bage pe Sheamus intr-un feud cu alt om, gen Wade Barrett, ca tot a facut turn, ar fi iesit tare, zic eu. Bun final, cred ca vom avea la NoC un No DQ Match. Sper ca atunci sa se incheie si feud-ul asta.

Kelly Kelly vs. Beth Pheonix - **
Ma bucur ca o vad pe Natalya in coltul lui Beth, insa mai tare este daca s-ar afla in feud cu ea. LOL! Nici n-am fost atent cand s-a incheiat meciul , Beth si-a executat manevra de final si apoi Roll Up sau cum ?! De ce naiba au lasat centura pe urata asta?!

Wade Barrett vs. Daniel Bryan - **** 1/4
Meci bun scos de cei doi, un rezultat ciudat, dar meci bun. Sper ca la urmatoarele meciuri sa nu-l mai 'ingroape' pe Bryan si sa ii dea macar o victorie.

Christian vs. Randy Orton - ****
Ok, Randy Orton rupe mese, le rupe de unul singur, rupe masa comentatorilor, ca tot s-a chinuit la MiTB cu 2 RKO-uri, probabil aceasta e facuta pe comanda speciala. Killswitch. 1,2, Kick Out. Killswitch. 1, 2, Kick Out. RKO. 1,2,3. Cam asta a fost feud-ul lui Christian cu Orton. *cel mai lung reign al lui Christian.

John Cena vs. C.M. Punk - ****
Ba , meciul a fost bun. Hunter m-a suprins si a arbitrat corect. Ca apoi a venit Diesel si l-a facut praf pe Punk si i-au luat si centura, asta e altceva, asta se discuta la RAW. M-as bucura, insa, daca Hunter ar intoarce decizia si l-ar pune campion pe Punk, si el era destul de confuz cand a venit del Rio.

Un PPV bunicel, insa nu se poate compara cu MiTB.
Justice for Craiova
2012
CageChristian
Campion

User Title: Del1

Postby nWo_4_life » 15 Aug 2011, 21:53

WWE Summerslam 2011

6-Man Tag Team Match - Fast paced solid match. Dar nu trebuia sa fie aici, asta e meci de RAW mai mult.

CM Punk - Frate, ce i-a zis-o lui Stephanie!!! Genial!

Sheamus vs Mark Henry - Good match, mai bun decat ma asteptam. Spotul de final super, iar finalul bun.

Kelly Kelly vs Beth Pheonix - Ma, meciul a fost surprinzator de vizionabil. Dar, in contextul in care se desfasura, Beth trebuia sa castige imediat. Kelly Kelly sucks big time.

Daniel Bryan vs Wade Barrett - Great match! A inceput cam incet, dar si-a dat drumul si a iesit foarte misto. Cam tacut publicul. Si de ce pierde Daniel Bryan incontinuu ? Ori ii iau servieta ori habar n-au ce sa faca cu el.

Randy Orton vs Christian - A nu stiu catelea meci intre cei doi, dar a fost fucking awesome!! Meciul serii de departe! Foarte misto spotul de final. Acum, de ce a fost Christian cel care a incasat tot ce era de incasat ?? Toate bumpurile, toate spoturile, toate au fost incasat de Christian! Is Orton a pussy ? De ce a castigat Randy Orton ?? Also, "my best friend!" ? Era vorba ca sunt "frati".

CM Punk vs John Cena - Good match, dar mai bun a fost cel de la MITB. Punk inca n-a castigat clean clean pe Cena, asa cum castiga Cena pe toata lumea. Acum avem final controversat. Holy Shit, Kevin Nash!!

Alberto Del Rio - Ma, Del Rio a avut macar un promo de cand a castigat servieta ?/ Miz anul trecut a fost folosit perfect ca castigator al servietei. E muuuuuuuult prea devreme sa pui centura pe Del Rio.

This was a great show. Mi-a placut si m-a tinut interesat, mai ales meciul dintre Orton si Christian, chiar daca sunt lucruri gresite legate de el, meciul a fost super. Finalul de la Punk/ Cena e cel ce conteaza, tot PPV-ul a fost construit in jurul lui Cena si Punk. Finalul lasa o multime de usi deschise pentru ce se va intampla. Totul datorita lui Kevin Nash. Ori e cu Triple H ori e cu banii lui Del Rio. Desigur, daca tot finalul se intampla in TNA, se umpleau pagini cu mesaje negative, dar asta e alta poveste. Mi-a placut PPV-ul, mi-au placut meciurile, mi-a placut finalul. Sa vedem RAW acum.
Image
nWo_4_life
moderator

User Title: Wolfpac 4 Life!

Postby Katrer » 15 Aug 2011, 22:08

Kevin Nash va fi promovat ca bodyguard-ul lui Alberto, daby.
It's alive !

Image
Katrer
Living Legend

Postby mrciocio » 16 Aug 2011, 19:31

Patryck_SmackDown wrote:Din punctul meu de vedere , pe langa faptul ca regin-ul lui Christian nu este " credibil " ,interventia lui Egde mi-a lasat impresia ca l-a infundat si mai mult in cacat.

Asta s-a vrut, tu nu intelegi. Ca daca ar fi vrut sa-l scoata pe Christian bine ar fi zis Edge "Da, asa as fi facut si eu! Ai castigat centura prin descalificare? Bravo! Tine-o tot asa!"

^Asta are cel mai mult sens

Da Stephanie! Cu totii stim ce ai facut cu mana aia!
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Postby Katrer » 16 Aug 2011, 22:05

Nu are rost sa-l faca heel pe Edge la momentul asta.
It's alive !

Image
Katrer
Living Legend

Previous

Return to WWE