by CageChristian » 15 Aug 2011, 17:07
The Miz, R-Truth & Alberto del Rio vs. Kofi Kingston , JoMo & Rey Mysterio - ** 1/4
- Mda, meciul asta nu era programat. Bun pentru a il pune in opener, insa mai bine bagau un Morrison vs. R-Truth. Nu inteleg daca Miz e in feud cu Mysterio, iar de ce Kingston e mereu 'omul' lui del Rio. Si dupa Rumble, unde a castigat mexicanul, tot Kingston era adversarul acestuia.
Mark Henry vs. Sheamus - ***
- Inteleg ca Henry a evoluat de cand a facut turn-ul, insa puteau sa-l bage pe Sheamus intr-un feud cu alt om, gen Wade Barrett, ca tot a facut turn, ar fi iesit tare, zic eu. Bun final, cred ca vom avea la NoC un No DQ Match. Sper ca atunci sa se incheie si feud-ul asta.
Kelly Kelly vs. Beth Pheonix - **
Ma bucur ca o vad pe Natalya in coltul lui Beth, insa mai tare este daca s-ar afla in feud cu ea. LOL! Nici n-am fost atent cand s-a incheiat meciul , Beth si-a executat manevra de final si apoi Roll Up sau cum ?! De ce naiba au lasat centura pe urata asta?!
Wade Barrett vs. Daniel Bryan - **** 1/4
Meci bun scos de cei doi, un rezultat ciudat, dar meci bun. Sper ca la urmatoarele meciuri sa nu-l mai 'ingroape' pe Bryan si sa ii dea macar o victorie.
Christian vs. Randy Orton - ****
Ok, Randy Orton rupe mese, le rupe de unul singur, rupe masa comentatorilor, ca tot s-a chinuit la MiTB cu 2 RKO-uri, probabil aceasta e facuta pe comanda speciala. Killswitch. 1,2, Kick Out. Killswitch. 1, 2, Kick Out. RKO. 1,2,3. Cam asta a fost feud-ul lui Christian cu Orton. *cel mai lung reign al lui Christian.
John Cena vs. C.M. Punk - ****
Ba , meciul a fost bun. Hunter m-a suprins si a arbitrat corect. Ca apoi a venit Diesel si l-a facut praf pe Punk si i-au luat si centura, asta e altceva, asta se discuta la RAW. M-as bucura, insa, daca Hunter ar intoarce decizia si l-ar pune campion pe Punk, si el era destul de confuz cand a venit del Rio.
Un PPV bunicel, insa nu se poate compara cu MiTB.
Justice for Craiova
2012