WWE Survivor Series 2011

RAW, SmackDown, NXT, dive, superstaruri si PPV-uri !

Moderator: Sylar.

Re: WWE Survivor Series 2011

Postby Hopsin » 22 Nov 2011, 08:05

Hai mai lasati-o, ca Cena e wrestler curent, si Rock nu mai lupta decat aceste meciuri cu Cena, e normal sa nu apara la fiecare RAW, daca ari fi aparut la fiecare RAW atunci si-ar cam pierde din farmec. Si nu puteti sa ziceti ca pe cand Rock activa nu muncea.
Last edited by Hopsin on 22 Nov 2011, 16:26, edited 1 time in total.
Image

Daca hip-hopu' a murit, acum e Pastele.
Hopsin
Campion

User Title: That guy

Postby Heel-Cosmin™ » 22 Nov 2011, 12:04

Hopsin wrote:Hai mai lasati-o, ca Cena e wrestler curent, si Cena nu mai lupta decat aceste meciuri cu Cena, e normal sa nu apara la fiecare RAW, daca ari fi aparut la fiecare RAW atunci si-ar cam pierde din farmec. Si nu puteti sa ziceti ca pe cand Rock activa nu muncea.

"Cena nu mai lupta decat aceste meciuri cu Cena" =))

The Rock nu mai e cum era inainte...a fost cam varza in ring
Image
Image
Heel-Cosmin™
Lowcarder

User Title: I like Sprite

Postby Hopsin » 22 Nov 2011, 16:27

Nu a fost varza, a aratat destul de bine.
Image

Hopsin
Campion

Postby John_Cena » 22 Nov 2011, 17:02

Katrer wrote:lol, un feud nu se termina egal sau ceva, tocmai pe asta se si bazeaza ele, pe diferentele dintre 2 luptatori, dintre care unul va iesi castigator in final.

M-am exprimat gresit eu.....ce vroiam sa spun este ca in acest feud in care ambii sunt iubiti de public, nu trebuie doar Cena sa se sacrifice...trebuie si Rock sa faca acest lucru....ar trebui sa se faca in asa fel incat lumea pur si simplu sa nu stie cu cine sa tina in acest meci...
Image

Intrebari:http://forum.wfan.ro/john-cena-t2148.html

2 Times WFAN Football Predictions Champion!!
John_Cena
Mr. President

User Title: JC

Postby Hopsin » 22 Nov 2011, 18:24

ambii sunt iubiti de public

Reactia de la SS mie mi-a spus altceva.
Image

Hopsin
Campion

Postby mrciocio » 01 Dec 2011, 18:36

Scuzati-mi reactia intarziata dar tocmai azi am vazut SS-ul. Oricum sa lamurim niste chestii

Merg acum pe legea compensatiei. Cena e un wrestler care de ceva ani e in spotlight mai mult poate decat merita. Un wrestler ce mananca bataie jumatate din meci dupa care-si aplica cele 3 manevre pe care le are, mai ia bataie putin si apoi iar repeta cele 3 manevre, diferenta e ca acum ii reuseste finisherul. Cam asta e plotul meciurilor lui Cena. Mai este si un wrestler care pierde clean foarte rar. Uite care este faza, nu inteleg de ce unora li se pare asa neobisnuit ca Cena sa fie ingropat putin, mai ales ca e inceputul feudului si zic ca e prematur sa discutam (sau sa prevedem) ce se va intampla pana-n aprilie. Are timp the Rock pana atunci sa fie ingropat, stati linistiti. Ideea e ca Cena s-a comportat in timpul meciului ca un actor debutant prost, vreau sa zic ca a avut mereu zambetul ala tamp pe fata, chiar si dupa ce a incasat rockbottom-ul. Ma rog acum.
Apropo, Cena nu munceste cu mult mai mult decat un wrestler obisnuit, care are si mai multe manevre in arsenal.
"Daca Rock castiga la 'Mania .. Wwe'ul se duce incet dar sigur spre fundul prapastiei "
Am ajuns sa aud si asta. Oricum, lasa ca e bine sa mai si piarda Cena, nu-i strica. Cate titluri a luat anul asta? Trei? Cam asa.. Cine e primul wrestler din WWE de atatia ani? Stam sa-i plangem de mila lui Cena. Vad c-ati terminat-o cu Zack Ryder
"Nu ma intereseaza ca-l placi sau nu , asta e bataie de joc"
Bataie de joc e ca John Cena are mai multe titluri decat Edge sau Shawn Michaels

Concluzia e ca mai e mult pan' la meciul lor de la 'Mania . Deci n-are relevanta ce s-a intamplat la SS.

Bietul Cena, the Rock si-a batut joc de toata cariera lui. Hai sa plangem si sa ne rugam la icoanele cu Cena.
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his.."
George S. Patton
mrciocio
Campion

Previous

Return to WWE