WWF Best of 2001- OMFG! Ce look avea Michael Cole si ce slab era.
Chris Benoit vs. Chris Jericho -
Royal Rumble -
Ladder Match for ITC- Oare sunt singurul care crede ca look-ul de atunci al lui Jericho era mai tare decat cel actual ?!
- Un spotfest incredibil.
- Suplexurile lui Benoit erau foarte tari, doi wrestleri cu abilitati extraordinare in ring si la microfon, pacat de ceea ce a patit Chris Benoit (R.I.P.)
- Walls of Jericho on Ladder ! Hell Yeah !
- Manevre foarte bine 'vandute' de Y2J.
- Foarte tare finalul, nu cred ca mai putem vedea asa ceva in zilele noastre. Extraordinar momentul de final in care fanii il indemnau pe Benoit sa revina in ring.
- "ONE MORE STEP" : "JERICHO, JERICHO, JERICHO"
Undertaker vs. Triple H -
Wrestlemania - Triple H nu era asa de overrated si parca era mai bun ca ring worker, decat acum.
- Nice Chari Shots.
- Incredibil cand cei doi treceau prin mijlocul fanilor, pana cand sa ajunga in ring.
- Cand Taker a ridicat sledgehammer-ul in sus, toata arena a luat 'foc' si s-a ridicat in picioare. Awesome!
- Nu stiu care era situatia pe atunci, dar dupa reactiile publicului HHH era heel.
Shane McMahon vs. Kurt Angle -
King of the Ring -
Street Fight- Shane a fost trecut printr-un geam dupa un German Suplex. De cand nu mai vedem momente hardcore in WWE ?
- Acest meci a fost mai mult decat un brawl. Un meci cu adevarat HARDCORE. Ca sa ne raportam la prezent, un ultim exemplu de Stree Fight a fost la o editie a SD!-ului. Nici nu se poate compara.
Triple&SCSA vs. Chris Jericho&Chris Benoit -
Raw is War -
WWF Tag Team match- Pe atunci se punea un mare accent pe divizia Tag. Si ce accent!
- Walls of Jericho pe masa comentatorilor. "NO WAY"!
- Ce final! OMG! Chris Jericho and Chris Benoit new WWF Tag Team Champions!
Stacy Kiebler vs. Torrie Wilson -
No Mercy -
First Lingerie Match- Cine a mai fost atent la meci ?!
- Printre fundurile lui Stacy si Torrie am vazut si wrestling feminin, ceea ce nu se mai intampla in ziua de azi in WWE.
WCW & ECW Alliance vs. Team WWF -
Survivor Series -
Winner take All- Ii avem intr-o parte pe RVD, Kurt Angle, SCSA, Booker T si Shane McMahon, iar in cealalta parte pe Kane, Undertaker, Big Show, The Rock si Chris Jericho(care a evoluat foarte mult in acel an, 2001)
- Observ ca pe vremea aia se vindea foarte bine manevrele si nu era urma de niciun botch, iar acum...
- "ROCK BOTTOM" by Austin
- "OMG! It`s over! The Legacy of World Wrestling Federation dies here!"
- Foarte tare finalul. Momentul cand vestiarul WWF a sarit in sus e priceless.
Jeff Hardy vs. Rob Van Dam -
Invasion -
Hardcore Championship - Ciudat. Jeff parea mai intreg la minte in perioada aia.
- Mi s-a parut mai mult un meci TLC, decat unul Hardcore.
- Awesome finalul. Five Star Frog Splash !
Stone Cold Steve Austin vs. The Rock -
Wrestlemania -
WWF Championship- The Rock era campion mondial, iar SCSA avea sa faca istorie in cel mai tare Main Event de la WM.
- 2 performeri extraordinari, incarcatura emotionala foarte mare pentru acest meci.
- Tare faza cu acele Sharpshootere.
- Cat de mult a imbranit Mr McMahon de acum 10 ani.
- Rock Bottom, Stone Cold Stunner, Mr McMahon, Chair Shots, Blood . SPOTFEST !
Edge&Christian vs. Dudley Boyz vs. Hardy Boyz -
Wrestlemania -
TLC Match for WWF Tag Team Championships
- Nu mai trebuie sa adaug niciun comentariu la acest meci. Cu siguranta cel mai tare meci de tipul TLC. Este a doua oara cand il vizionez full si mi se pare extraordinar ce s-a intamplat in acest meci.
Triple H vs. Stone Cold Steve Austin -
No Way Out -
3 Stages Of Hell-Match- Grozav tot ce s-a intamplat!
- The Game was Awesome!
- WE WANT BARBED WIRE !
Alte chestii incluse in pack:
- Mr McMahon Kiss My Ass Club.
- "WHAT" - 3:16