by Fabian » 28 Jan 2011, 11:09
Vot Animal X , datorita faptului ca si in trecut si acum au o muzica de calitate si un stil propriu. La inceputul anilor 2000 au lansat hit dupa hit - Vierme , Soparla , Hiena ( versiunile house sau freestyle ) , Robotii Milieniului 3 , N-am Crezut , Pentru Ea , Sa Pot Ierta , Reminds Me , Fara Tine , Iubirea Mea , Pe Net ... Si chiar si dupa acea perioada au reusit sa scoata melodii bune gen : Baieti Derbedei sau Nisip Purtat De Vant , spre deosebire de celelalte trupe din sondaj care au avut o istorie mai scurta decat Animal X.
Bine , pentru multi O-Zone reprezinta mandria nationala in materie de muzica , si poate chiar asa e , dar Animal X au fost tot timpul mai originali si au avut melodii mai bune decat ei.
Akcent au avut si ei melodii bune gen : Ti-am Promis , French Kiss , Jokero , King of Disco , Stay With Me , dar nu s-au comparat cu Animal X , mai ales ca aveau si stiluri diferite...
3 SE , pai au avut si ei cateva melodii bune , 3 Sud Est , Sunt cu capu-n nori , Amintirile , etc. Si chiar daca Laurentiu Duta compunea melodiile si celor de la Animal X si 3 Sud Est , a facut o treaba mai buna cu Animal X.
De Voltaj nu prea am ce sa zic , doar 2 melodii foarte bune ( MSD2 si 20 ), in rest nu m-au pasionat niciodata melodiile lor.
Animal X au fost , sunt si vor ramane mereu unici orice s-ar intampla.