O-Zone Vs Akcent Vs Animal X Vs 3 Sud Est Vs Voltaj

Oricine vs Oricine in orice meci vrei tu !

Moderators: Style, Smythe

Trupa Romaneasca Favorita !

O-Zone
4
40%
Akcent
2
20%
Animal X
1
10%
3 Sud Est
1
10%
Voltaj
2
20%

Total votes : 10

O-Zone Vs Akcent Vs Animal X Vs 3 Sud Est Vs Voltaj

Postby Robertyz » 27 Jan 2011, 15:56

TEAM FOREHEAD

Managers: BlueLegend & Rabbit
Members: Robertyz, El Nino, Neogen, Sylar.
Robertyz
VIP

User Title: The Reaper

Re: O-Zone Vs Akcent Vs Animal X Vs 3 Sud Est Vs Voltaj

Postby CALINOI™ » 27 Jan 2011, 16:34

Voltaj,am crescut cu ei,mereu imi place sa ascult o melodie de la voltaj .
Image

I'M BAAAAAAAACK!!!!
CALINOI™
Campion

User Title: WINNING!

Postby Vady » 27 Jan 2011, 16:40

O-Zone - La 6-7 ani, nu mi-am dat seama cat de valoroasa era trupa. Ii vedeam la emisiunea aia de pe Pro TV cu Teo Trandafir de acum cativa ani, iar la acele vremuri nu ma impresionau. Oricum, melodie celebra.
Akcent - Aveau o melodie care imi placea mai demult, ceva legat de Franta, i don't remember. Oricum, melodia e foarte tare.
Animal X - N-am auzit de ei. Nu-mi plac melodiile.
3SE - Superi tari. Melodia aia e cunoscuta, parca e mai buna Vorbe care dor, pacat ca s-au despartit.
Voltaj - Melodie foarte tare, imi mai placea una in care spunea "Te iubesc" in mai toate limbile, i don't remember it. Melodia "La 20 ani" e super tare atunci cand o asculti la petreceri.

Mi-e greu sa decit, as vota draw. Toate formatiile au o istorie indelungata. De apreciat ca erau melodii foarte bune la acea vreme.

BTW: Imi placea foarte mult de cei de la Morandi, melodiile "Love me" si "Angel" sunt superbe.

Unu' din cele ma lungi posturi ale mele. :mrgreen:
Last edited by Vady on 27 Jan 2011, 17:27, edited 1 time in total.
Image
Vady
Campion

User Title: 32

Postby Robertyz » 27 Jan 2011, 16:55

^ Vady, melodia de la Akcent despre care zici tu ca are legatura cu Franta se numeste French Kiss ( http://www.youtube.com/watch?v=IT1MYxNOcmI)

Bun sa incep :

1) O-Zone...Ce sa zic, Dragostea din Tei, un hit interesant care i-a propulsat in topurile nationale si internationale.O trupa care cu siguranta te fac sa dansezi !
2) Akcent...O perioada din copilarie mi-am petrecut ascultand muzica lor, o muzica frumoasa de calitate, din pacate plecarea lui Marius din trupa a compromis muzica lor fabuloasa ( remember Dragoste de Inchiriat ... )
3) Animal X...Sincer nu prea am ascultat Animal X, insa au fost cateva melodii care mi-au placut ( Sa pot ierta, Nisip purtat de vant ) :D
4) 3 Sud Est..." Te plac asa cum esti, imi place cum zambesti "... Pana la varsta de 10 ani 3 Sud Est au reprezentat muzica pentru mine.
5) Voltaj...Votul meu merge catre trupa Voltaj deoarece au o muzica care pur si simplu iti ridica moralul ( Mai sus de locul 2 ), au o muzica care te amuza ( Albinuta ), si au o muzica care se asculta la petreceri la greu ( 20 de ani ) :D

Muzica Romaneasca a reprezentat ceva.
Last edited by Robertyz on 27 Jan 2011, 17:07, edited 3 times in total.
TEAM FOREHEAD

Robertyz
VIP

Postby Marko » 27 Jan 2011, 17:00

Animal X - N-am auzit de el/ei. Nu-mi plac melodiile.

Holly fck ! :o :lol:
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby Vady » 27 Jan 2011, 17:01

^^ Merci. Totusi, sunt cateva cuvinte si in franceza. :mrgreen:

^ Fiecare cu parerea lui.
Image
Vady
Campion

User Title: 32

Postby Marko » 27 Jan 2011, 17:13

Am ras de prima afirmatie, nu de a doua.
Marko
moderator

User Title: SCOFIELD

Postby Robertyz » 27 Jan 2011, 17:15

Vady, toate variantele din chestionar reprezinta trupe al Romaniei cunoscute.Eu sunt curios ce parere au oamenii despre ele si care este trupa lor favorita. :D
TEAM FOREHEAD

Robertyz
VIP

Postby Style » 27 Jan 2011, 17:25

Oh fuck ,cele mai tari trupe din Romania (fara hip-hop)...
Akcent- Au avut melodii fenomenale , dupa plecarea lui Marius nu mi-au mai placut asa mult , au trecut si ei pe noul stil "popcorn" in 2003-2004-2005 aveam aproape toate albumele cumparate de la ei..iubeam melodiile lor inca mai ascult melodiile lor.
O-Zone- a fost trupa care mi-a placut cel mai mult iarasi cumparam albumele lor(adica o puneam pe mama sa mi le cumpere) au fost foarte tari , am regretat foarte mult despartirea lor , stiam toate hiturile lor pe de rost si le freodonam mai mereu
Voltaj- Alta trupa tare cu care am crescut iarasi si aici am cumparat albume ale lor , prin 2005 sau 2006 au venit la concert in Pitesti si m-am rugat de tata sa ma ia la concert si a fost bestial.
3 Sud Est- Alta trupa la care am regretat despartirea , au avut melodii foarte tari , o trupa care a lasat si ea deasemenea o amprenta mare in muzica romaneasca.
Animal X- o trupa foarte tare , mi-au placut ultimele melodii lansate ca de altfel si cele vechi.. Oricum o trupa romaneasca care tinde sa mearga spre rock.

Oricum unde e Iris sau Holograf?
Image
Style
moderator

User Title: Phenomenal

Postby Robertyz » 27 Jan 2011, 17:27

^ Le-am uitat... :oops: In chestionar am pus doar trupe de care mi-am amintit...
TEAM FOREHEAD

Robertyz
VIP

Postby Style » 27 Jan 2011, 17:33

Iris a fost una dintre cele mai tari si mai cunoscute trupe romanesti... Oricum muzica romaneasca e foarte tare , nu vorbesc de Inna care le face pe calculator.. poate si trupele astea au facut pe calculator dar versurile si melodia sunt foarte tari..
Sa nu uitam ca Akcent a fost la Eurovision si a pierdut in fata lui Trestariu.
BTW mai era si Simplu .. a fost si aia o trupa tare
Image
Style
moderator

Postby Robertyz » 27 Jan 2011, 17:36

^ Na, acum nu imi scoate ochii ca nu i-am pus si pe Simplu.Eu am pus doar trupele mele preferate Romanesti. :D
La Eurovision, parca cu Jokero, stiu ca i-am si votat atunci.Oricum si Tornero si Jokero au fost unele dintre cele mai frumoase melodii de la preselectia Eurovision !!!
TEAM FOREHEAD

Robertyz
VIP

Postby Style » 27 Jan 2011, 17:37

Nu vreau sa-ti scot ochii :lol: voiam doar sa zic ca mai sunt multe trupe romanesti care puteau fi puse. Oricum eu nu aleg niciuna pentru ca nu pot... copilaria mea a fost insemnata cu aceste melodii si aceste trupe au reprezentat muzica romaneasca multii ani.
Image
Style
moderator

Postby Robertyz » 27 Jan 2011, 17:39

Eu am ales Voltaj cu tragere de inima, cum am si scris in post-ul meu, Voltaj mi-au ridicat moralul, m-au amuzat si la petreceri nu lipseau melodiile lor.
TEAM FOREHEAD

Robertyz
VIP

Postby Fabian » 28 Jan 2011, 11:09

Vot Animal X , datorita faptului ca si in trecut si acum au o muzica de calitate si un stil propriu. La inceputul anilor 2000 au lansat hit dupa hit - Vierme , Soparla , Hiena ( versiunile house sau freestyle ) , Robotii Milieniului 3 , N-am Crezut , Pentru Ea , Sa Pot Ierta , Reminds Me , Fara Tine , Iubirea Mea , Pe Net ... Si chiar si dupa acea perioada au reusit sa scoata melodii bune gen : Baieti Derbedei sau Nisip Purtat De Vant , spre deosebire de celelalte trupe din sondaj care au avut o istorie mai scurta decat Animal X.
Bine , pentru multi O-Zone reprezinta mandria nationala in materie de muzica , si poate chiar asa e , dar Animal X au fost tot timpul mai originali si au avut melodii mai bune decat ei.
Akcent au avut si ei melodii bune gen : Ti-am Promis , French Kiss , Jokero , King of Disco , Stay With Me , dar nu s-au comparat cu Animal X , mai ales ca aveau si stiluri diferite...
3 SE , pai au avut si ei cateva melodii bune , 3 Sud Est , Sunt cu capu-n nori , Amintirile , etc. Si chiar daca Laurentiu Duta compunea melodiile si celor de la Animal X si 3 Sud Est , a facut o treaba mai buna cu Animal X.
De Voltaj nu prea am ce sa zic , doar 2 melodii foarte bune ( MSD2 si 20 ), in rest nu m-au pasionat niciodata melodiile lor.

Animal X au fost , sunt si vor ramane mereu unici orice s-ar intampla.
Fabian
Main Eventer

Return to Versus