Am facut decat o lucrare , dar voi incerca pe viitor sa fac si altele
. Sper sa va placa noua mea creatie

Moderator: Enigma

8bullets wrote:fail cu radiera .

Enigma wrote:Atunci ai dat aiurea cu blur, uite-te de exemplu în dreapta jos la poza cu Jericho.

RoLeX wrote:Foarte tare ,daca accepti cereri fa-mi un sig cu Tutu Adrian cand canta melodia iubitiva parintii:D

Enigma wrote:- Ce e aşa 'tare' la lucrare ? Un bg blurat, dat aiurea cu smuge şi nişte puncte ? Font-ul nu e potrivit, iar textul nu e poziţionat cum trebuie. Sursă de lumină/umbre nici nu există.
- Aia cu Jericho nu poate fi numită lucrare. Mai ieşi din stilul ăsta vreodată ?
AleXXander wrote:Aia cu "Burn" arata misto, dar textul e praf.
Aia cu Jericho nu e lucrare. I-ai bagat doar un gradient pe albastru/portocaliu pus pe screen.

Enigma wrote:Sursă de lumină/umbre nici nu există - Din asta reiese un sfat, şi anume că trebuie să lucrezi la lumină şi umbre.

R@ZoR wrote:Enigma wrote:Sursă de lumină/umbre nici nu există - Din asta reiese un sfat, şi anume că trebuie să lucrezi la lumină şi umbre.
Asta stiu , am incercat sa fac o sursa de lumina insa nu prea mi-a reusit . Uite eu te consider un GFX-er bun , poate cel mai bun de pe acest site , nu vreau sa intelegi ca eu sunt impotriva criticilor tale , ci ca as vrea ceva mai explicit ca sa-mi iasa o lucrare buna.

8bullets wrote:R@ZoR wrote:Enigma wrote:Sursă de lumină/umbre nici nu există - Din asta reiese un sfat, şi anume că trebuie să lucrezi la lumină şi umbre.
Asta stiu , am incercat sa fac o sursa de lumina insa nu prea mi-a reusit . Uite eu te consider un GFX-er bun , poate cel mai bun de pe acest site , nu vreau sa intelegi ca eu sunt impotriva criticilor tale , ci ca as vrea ceva mai explicit ca sa-mi iasa o lucrare buna.
Sa fim seriosi , e bun , dar doar la sig-uri . Nu face un poster ca Razor sau o manipoolare ca Americanu .

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests